Cardano na novom historickom maxime do konca roka?

Novinky Cardano na novom maxime?
Token ADA. Zdroj: Shutterstock, Venus78
Ťažba kryptomien Ťažba kryptomien

Dokáže sa Cardano do konca roka vyšplhať na cenu 4 USD? Vďaka veľkým inováciám sa môžeme dočkať ďalšieho výrazného rastu.

Môže ťa zaujímať: Cardano spustí explóziu inovácií, ktoré tu neboli od čias spustenia ETH – tvrdí populárny influencer

Možná budúcnosť Cardano

Od začiatku roka 2021 sa token ADA dokázal vyšplhať o úctyhodných 1 027 %. Samozrejme, ako väčšina altcoinov, aj ADA je častokrát ovplyvnená stavom Bitcoinu. V čase písania tohto článku sa cena pohybovala na úrovni 2,272 USD.

ADA/BUSD

ADA/BUSD 30m TF. Zdroj: TradingView

Zaujímavý pohľad na Cardano vyjadril generálny riaditeľ jednej z popredných svetových poradenských spoločností deVere Group, Nigel Green. Podľa neho je len otázkou času, kedy sa Cardano dostane na nové historické maximum.

Prečítaj si tiež: Cardano Summit 2021 sa blíži – očakáva sa odhalenie obrovských rozmerov!

Chceš rýchlo nakúpiť/predať kryptomeny a neplatiť obrovské sumy za túto službu? V tom prípade si nájdi overenú zmenáreň, ktorá ťa neokradne na skrytých poplatkoch. My jednoznačne odporúčame burzu Binance, kde nájdeš široký výber kryptomien. Vytvor si účet cez >>>tento odkaz<<< a získaš doživotnú zľavu na obchodné poplatky.

Povesť tzv. zelenej meny a veľká technologická vyspelosť spojená s plánmi do budúcnosti zaručujú tomuto projektu úspech.

„Cardano je na jasnej vzostupnej trajektórii a nie je dôvod myslieť si, že sa to v dohľadnom čase zastaví. Ľudia tvrdia, že tento projekt prišiel z ničoho nič a že dosiahol úspech zo dňa na deň, ale to nie je pravda. Vytvoril ho spoluzakladateľ ETH, Charles Hoskinson, ktorý projekt spustil v roku 2017. Pod drobnohľadom odborníkov je už viac ako 18 mesiacov.”

Green na záver dodal:

„Už dlhšiu dobu je môj pohľad na Cardano býčí v porovnaní s inými kryptomenami. Ale teraz mám reálny pocit, že sa chystá veľký cenový boom.”

Cardano bolo podľa oficiálneho blogu pridané do programu deVere Crypto. Projekt sa tak pridal do skupiny ďalších významných kryptomien ako BTC, ETH, BCH, XRP, či DOGE.

Projekt budeme, samozrejme, aj naďalej sledovať a s určitosťou sa objaví v našich denných analýzach.