Burza Binance investovala 500 miliónov USD do webu 3.0 a blockchainových startupov!

Novinky Binance investuje do budúcnosti!
Binance investuje do budúcnosti! ,zdroj: www.shutterstock.com/Primakov
Ťažba kryptomien Ťažba kryptomien

Binance oznámil nové investície vo výške 500 miliónov dolárov, ktoré budú použité na podporu startupov v oblasti kryptomien a blockchainu, keďže spoločnosť chce podporiť rast v rozvíjajúcom sa webe 3.0 ekosystéme.

Binance vidí vo webe 3.0 budúcnosť!

Podľa oficiálneho vyhlásenia je táto investícia vyčlenená na vylepšenie nástrojov a riešení vytvárania startupov či firiem určených na uľahčenie širšej adopcie kryptomien. Spoločnosť taktiež plánuje investovať v troch fázach: začiatočná fáza, rast v rozbehovom štádiu a expanzia v neskoršej fáze.

Changpeng Zhao, šéf a zakladateľ burzy Binance, zdôraznil význam tejto investície pre kryptomenovú ekonomiku:

V novom prostredí pod názvom web 3.0 bude nevyhnutné prepojenie medzi ľudskými hodnotami, samotnými ľuďmi a ekonomikami. Ak sa tieto tri prvky spoja a vybudujú spoločný ekosystém, urýchli to masové prijatie technológie blockchain a kryptomien. Cieľom tejto investície je objavovať a podporovať projekty a zakladateľov s potenciálom vybudovať a viesť web 3.0 naprieč DeFi, NFT, gamingu, metaverzom, sociálnymi sieťami a pod.”

Mohlo by ťa zaujímať: Európska únia plánuje zaviesť prísnejšie pravidlá pre transakcie s kryptomenami – koniec anonymity?

Nakupuj a obchoduj kryptomeny na Binance, najlepšej a najlacnejšej burze na svete. V spolupráci sme pre teba pripravili špeciálne zľavy a bonus až do 50 USD! Vytvor si účet cez >>>náš odkaz<<< a získaj doživotnú zľavu 5 % na obchodné poplatky. Návod, ako jednoducho a lacno kúpiť a obchodovať kryptomeny, nájdeš v tomto článku.  

Kryptoburza podporuje web. 3.0

Od svojho spustenia v roku 2018 investovala najväčšia burza už do približne 80 iniciatív, ktoré sa sústreďujú na koncept webu 3.0 a niektorých zaujímavých blockchainových startupov. Za zmienku stojí aj to, že Binance svojho času investovala okolo 3 milióny amerických dolárov do pôvodného protokolu Terra, ktorý nedávno zažil kolaps.

Burza Binance je poslednú dobu veľmi aktívna v oblasti nových investícií či hľadania nových príležitostí. Za posledné obdobie sa jej podarilo získať lukratívny súhlas zo strany regulátorov v krajinách Európskej únie, a to konkrétne v TalianskuFrancúzsku.

Ak používate burzu Binance, možno vás bude zaujímať, že česká komunita Binance oznámila, že chystá svoje historicky prvé stretnutie v Prahe. Viac sa môžete dozvedieť v článku nižšie.

Čítaj ďalej: Prvé stretnutie českej komunity Binance v Prahe