Cardano sa vráti späť na 1 $ – tu je dôvod

Novinky Cardano pôjde späť na 1 dolár.
Cardano pôjde späť na 1 dolár. Zdroj: Shutterstock.com/Dennis Diatel
Ťažba kryptomien Ťažba kryptomien

Cardano a jeho cenová akcia bola jedna z najviac medvedích vo svojej histórii. V skutočnosti je deväťmesačný úsek od septembra 2021 do mája 2022 najničivejšou cenovou akciou, akú kedy Cardano zažilo. Existuje však nádej na vytvorenie minima a pravdepodobne čoskoro dôjde k obnoveniu býčieho trhu.

Objem sa od polovice apríla 2022 v dennom priemere neustále zvyšuje – a ak objem predbehne cenu, potom je ADA pripravená na odraz.

Cena Cardana vytvorila minimum 0,39 $, čo naposledy dosiahla vo februári 2021. Primárna podpora bola zistená práve na tejto úrovni, kde je 88,6 % Fibonacciho retracement. Odraz navyše nastal práve na hladine lokálneho bodu kontroly objemov.

ADA/USD

ADA/USD. Zdroj: fxstreet

Nakupuj a obchoduj kryptomeny na Binance, najlepšej a najlacnejšej burze na svete. V spolupráci sme pre teba pripravili špeciálne zľavy a bonus až do 50 USD! Vytvor si účet cez >>>náš odkaz<<< a získaj doživotnú zľavu 5 % na obchodné poplatky. Návod, ako jednoducho a lacno kúpiť a obchodovať kryptomeny, nájdeš v tomto článku.

Mohlo by ťa zaujímať:  Cardano produkuje až 70 inteligentných kontraktov týždenne – do ekosystému prichádzajú špičkoví vývojári

Cardano čaká obrat

Z hľadiska časového cyklu existuje viacero dôvodov, prečo sa cena Cardana obráti a začne nový vzostupný trend. Počiatočná zóna odporu bude predstavovať predovšetkým 50 % Fibonacciho retracement v oblasti kritickej hodnoty 1,00 $. Cenová hladina 1 $ pravdepodobne určí smer ceny Cardana na zvyšok roka 2022.

Prečítaj si tiež: Charles Hoskinson prezradil, ako sa môže Cardano stať projektom s 3. najväčšou TVL

Autor:
Marek Jendrál
Marek Jendrál

Vyštudoval financie, bankovníctvo a investovanie. O kryptomeny sa zaujíma od roku 2015. V článkoch sa špecializuje na technickú analýzu a sieťové dáta z blockchainu.