Aktivita veľrýb SHIB prudko rastie napriek korekcii. Prečo?

Novinky SHIB veľryby.
SHIB veľryby. Zdroj: Shutterstock.com/Avi Rozen
BitmarketsBitmarkets

SHIB veľryby boli za posledných 24 hodín aktívne. Analýza WhaleStats 100 najlepších držiteľov Shiba Inu odráža 44,44 % nárast aktívnych adries.

TOP 100 SHIB veľryby

TOP 100 SHIB veľryby. Zdroj: WhaleStats

Užitočnosť Shiba Inu medzi veľrybami prudko vzrástla, pretože WhaleStats uvádza, že token patrí medzi jeden z najpoužívanejších smart kontraktov medzi 2 000 ETH veľrybami za posledných 24 hodín. Najlepších 5 000 ETH veľrýb vlastní SHIB v hodnote 603 009 840 dolárov.

Shiba Inu tiež získal v júni viac držiteľov. Podľa WhaleStats je v súčasnosti celkový počet držiteľov 1 177 885. V čase písania sa Shiba Inu obchodoval za 0,00000873 $ v súlade s nedávnym poklesom kryptomenového trhu.

Nakupuj a obchoduj kryptomeny na Binance, najlepšej a najlacnejšej burze na svete. V spolupráci sme pre teba pripravili špeciálne zľavy a bonus až do 50 USD! Vytvor si účet cez >>>náš odkaz<<< a získaj doživotnú zľavu 5 % na obchodné poplatky. Návod, ako jednoducho a lacno kúpiť a obchodovať kryptomeny, nájdeš v tomto článku.

Prečítaj si tiež: Shiba Inu pokračuje v masívnom spaľovaní – bolo spálených 22,2 miliardy SHIB v priebehu 1 týždňa

Vedúci vývojár Shiba Inu vysvetľuje plány s NFT

Podľa SHIBQueenie, oficiálneho moderátora SHIB Discord a člena Growth Breed bolo doteraz vydaných viac ako 2000 Welly NFT.

Vedúci vývojár Shiba Inu, Shytoshi Kusama, objasňuje účel Welly NFT a uvádza, že NFT boli vytvorené, aby fungovali ako členské nástroje, ktoré fungujú ako inteligentné zmluvy pre konkrétne lokality Welly. Hovorí, že to bol jediný dôvod pre nízku začiatočnú cenu 0,12 ETH.

Okrem toho, cieľom je odmeňovať členov a držiteľov Welly NFT každý štvrťrok a nechať ich rozhodovať prostredníctvom SHIB BONE (DOGGY) DAO o mesačných návrhoch alebo podľa potreby.

Decentralizovaná organizačná skupina (DOG) pôsobí ako špeciálny subjekt v rámci Welly. Táto entita funguje prostredníctvom skupiny „inteligentných dodávateľov”, ktorí majú voliteľné členstvo DOG tým, že sú držiteľmi Welly NFT. Štruktúra DOG zatiaľ zostáva vo vývoji.

Mohlo by ťa zaujímať: Shiba Inu je jeden z najviac kupovaných tokenov – veľryby navýšili transakcie o 68%

0 Dní
0 Hodin
0 Minút
0 Sekúnd
Zdroj: u.todayTAGY:
Autor:
Marek Jendrál
Marek Jendrál

Vyštudoval financie, bankovníctvo a investovanie. O kryptomeny sa zaujíma od roku 2015. V článkoch sa špecializuje na technickú analýzu a sieťové dáta z blockchainu.

Najčítanejšie články

1

Veľká banka varuje. Jej klienti môžu ľahko prísť o peniaze na účte

2

Apokalypsa v Biedronke. Zákazníci dostávajú dvojmetrové účtenky

3

Slovnaft odstavil výrobu. Rafinériu to bude stáť 100 miliónov eur

4

Zmeny v MHD platné od septembra: O niektorých z nich by ste mali vedieť

5

Známa automobilka hlási miliónové straty. Skončí na pohrebisku dejín?

PR články

Fibonacciho nástroje: Ako vďaka nim zlepšiť svoje obchodné zručnosti?

PR články  | 6. septembra 2024

PR článok XTB. Trading je špecifickou disciplínou, ktorá nie je pre každého. Na rozdiel od dlhodobých investorov, obchodníci často pracujú s celým radom analytických funkcií, ktoré im pomáhajú v lepšej predikcii trhových pohybov.

Od nováčika k úspešnému traderovi

Margex - Revolučná kryptoburza, ktorá ťa prekvapí svojimi funkcionalitami

Marek Jendrál  | 5. septembra 2024

Margex sa považuje za jednu z najjednoduchších kryptomenových búrz, čo ocenia nielen začiatočníci, ale aj profesionálni obchodníci.

Komplexná kryptomenová burza Margex