Analýza MATIC – cena sa odrazila od kľúčového supportu. Kde je ďalší target?

Analýzy
MATIC/USD analýza. Zdroj: Shutterstock.com/moxumbic
Ťažba kryptomien Ťažba kryptomien

MATIC sa dokázal odraziť od posledného lokálneho minima, ktoré otestovalo predošlé maximum a tým potvrdilo 123 bottom formation. Na rozdiel od Bitcoinu, ktorý stále svoj reverzný pattern nepotvrdil, cena MATIC-u sa šplhá v rastúcom trende smerom nahor. Zdá sa dokonca, že rastúci trend neutícha a pokračuje. Kde sa nachádza ďalší target?

Cena vytvorila posledné minimum presne na predošlom bode 2 a tým nielenže potvrdila reverzný pattern, ale dokonca ho aj otestovala. Ide teda o býčí signál a trend pokračuje v raste. Ďalší target, ktorý budeme sledovať, je na hladine cca 1,88 $, pretože sa tu nachádza rezistencia a lokálny bod kontroly.

MATIC/USD 4H

MATIC/USD 4H. Zdroj: TradingView

Si začínajúci alebo stredne pokročilý obchodník? V našej komunite traderov ti obchodovanie na burze pôjde ľahšie. V skupine nájdeš analýzy, denný update trhu, signály a, samozrejme, kompletné video návody od základov až po profesionálne obchodné systémy. Iba do konca tohto mesiaca v Black Friday 50 % zľave. 

»»»Chcem objednať členstvo v zľave!«««

Prečítaj si tiež – Analýza BTC – sme na lokálnom minime, alebo bude korekcia pokračovať?

MATIC ostáva v dlhodobom trende

Predtým, ako cena prekoná aj spomínaný target, je možné, že pôjde aj do sideway štruktúry, po ktorej nakoniec túto rezistenciu prekoná. Z dlhodobého hľadiska vznikol reverzný pattern 123 bottom formation presne na dlhodobom supporte, ktorý sprevádza celý rastúci trend Polygonu.

MATIC je v porovnaní s mnohými highcapmi o krok vpred a dokázal vytvoriť a potvrdiť reverzný pattern. Mnoho altov tento reverzný pattern ešte nedokázalo ani len potvrdiť. RSI konverguje s cenovým grafom a neindikuje z krátkodobého hľadiska prehriatie trhu, takže trend môže pokračovať.

Mohlo by ťa zaujímať – Analýza ETH – cena vytvára reverzný pattern. Ktorú rezistenciu musí prekonať?

Autor:
Marek Jendrál
Marek Jendrál

Vyštudoval financie, bankovníctvo a investovanie. O kryptomeny sa zaujíma od roku 2015. V článkoch sa špecializuje na technickú analýzu a sieťové dáta z blockchainu.