Slovenská pošta organizuje dražbu neprevzatých zásielok. Pozrite sa, čo všetko bude k dispozícii

  • Táto dražba ponúkne širokú škálu predmetov od elektroniky až po športové vybavenie.
  • Pre záujemcov o účasť na dražbe platia jasné pravidlá.
  • Symbolický poplatok za účasť predstavuje jedno euro.
Ekonomika Slovenská pošta organizuje dražbu
Slovenská pošta organizuje dražbu. Zdroj: Shutterstock.com/Only_NewPhoto, Dean Drobot

Slovenská pošta pripravuje pre verejnosť jedinečnú príležitosť získať rozmanité produkty za atraktívne ceny. Už 19. októbra 2024 sa v priestoroch Pošty Trnava 2 uskutoční verejná dražba nedoručených a neprevzatých poštových zásielok. Ponúkne širokú škálu predmetov od elektroniky až po športové vybavenie.

Dražba, ktorá sa začne o 11. hodine na Dohnányho ulici 17, predstavuje zaujímavú príležitosť pre všetkých, ktorí hľadajú kvalitné produkty za prijateľné ceny.

Viac ako 100 predmetov

„Záujemcovia budú mať možnosť vydražiť približne sto rôznych predmetov, pričom ponuka zahŕňa značkové oblečenie, mobilné telefóny, domáce spotrebiče, ale aj unikátne položky ako dekoračné meče či Bibliu,” informuje Slovenská pošta.

Medzi najatraktívnejšie položky v dražobnom zozname patria smartfóny, kuchynské roboty, vysávače a kávovary. Športoví nadšenci si môžu prísť na svoje vďaka lyžiam či bicyklu, zatiaľ čo milovníci domáceho pohodlia môžu zabojovať o pohodlné kancelárske kreslo.

Pre záujemcov o účasť na dražbe platia jasné pravidlá. Vstup do dražobných priestorov bude umožnený od 10:30, pričom každý účastník sa musí preukázať platným dokladom totožnosti a zapísať sa do zoznamu účastníkov. Symbolický poplatok za účasť predstavuje jedno euro.

„V prípade úspešného vydraženia je potrebné uhradiť dosiahnutú sumu okamžite po udelení príklepu, a to v hotovosti,” upozorňuje Slovenská pošta. „Následne dražobník bezodkladne odovzdá vydražený predmet novému majiteľovi.”

98%

Už sa viac neboj o svoje peniaze.

Investuj a premeň svoje obavy na príležitosť.

Sponzorovaný obsah
Finančné rozdielové zmluvy sú zložité nástroje a sú spojené s vysokým rizikom rýchlych finančných strát v dôsledku pákového efektu. Na 76 % účtov retailových investorov dochádza k finančným stratám pri obchodovaní s finančnými rozdielovými zmluvami u tohto poskytovateľa. Mali by ste zvážiť, či chápete, ako finančné rozdielové zmluvy fungujú, a či si môžete dovoliť podstúpiť vysoké riziko, že utrpíte finančné straty.

Zaujímavé veci za výhodné ceny

Späť
Strana 1/3Ďalej
Autor:
Karina Daráková
Karina Daráková

Karina Daráková pochádza spod Tatier a vyštudovala žurnalistiku na Univerzite Konštantína Filozofa v Nitre. V minulosti pôsobila v Novom Čase a na pozícii vedúcej domáceho spravodajstva v Startitup. V Kryptomagazine sa venuje ekonomickým a realitným témam.