Verge pripravuje integráciu RingCT, ktorou chce dosiahnuť anonymné platby

Novinky Kryptomene verge sa darilo
Kryptomene verge sa darilo. Zdroj: shutterstock.com/Diego Ioppolo
Ťažba kryptomien Ťažba kryptomien

Kryptomena Verge (XVG), ktorá zaznamenala počas decembra 2017 enormný nárast na hodnote, po ktorom však nasledoval výrazný pád, ohlásila v poslednej dobe viacero zaujímavých noviniek týkajúcich sa spolupráce s rôznymi spoločnosťami.

Získajte exkluzívne členstvo na Trading11 iba za 10 € mesačne.

Marketingové oddelenie Verge poňalo zviditeľnenie svojej kryptomeny vo veľkom štýle. Nie je tomu tak dávno, čo team okolo tejto meny ohlásil spoluprácu s webovou platformou PornHub, najväčšou internetovou sieťou na svete orientovanou na „zábavu pre dospelých”, ktorá má s približne 15 webovými stránkami dennú návštevnosť 115 miliónov ľudí.

Roadmap podľa plánu

Verge však nezaháľa ani v dodržiavaní svojich míľnikov stanovených v roadmape. Hneď začiatkom tohto roku, 1. januára 2018, vydali XVG Core Wallet 4.0, pričom ide o peňaženku, ktorá podporuje Tor Integration & Optional Stealth Addressing.

Rovnako tak úspešne vynovili svoju webovú stránku, ktorá je teraz jednoduchšie použiteľná aj pre mobilné zariadenia. Z marketingového hľadiska je zaujímavá aj fáza dokončenia Verge Merchandise Online Store, kde si fanúšikovia budú môcť zakúpiť produkty súvisiace s touto kryptomenou. Aktuálne už prebieha testing tohto online obchodu, pričom jeho pustenie by malo byť otázkou dní.

V blízkej dobe môžeme očakávať aj update pre XVGui Miner, ktorý je určený pre Windows. Developeri ho vyvinuli predovšetkým so zreteľom na jednoduché používanie. Mieria tým najmä na nováčikov v oblasti ťažby kryptomien, ktorým môže počiatočné nastavenie ťažobného procesu spôsobovať komplikácie.

Tip: Ak chcete nakupovať kryptomeny bez poplatkov a získať 10 USD za prvú registráciu na Coinbase, pozrite sa na tento návod.

Integrácia RingCT

Rovnako ako konkurenčná mena Monero, aj Verge plánuje integrovať Ring Confidential Transactions (RingCT) systém, ktorý má za úlohu vykonávať pokročilé „maskovanie” transakčných súm. V kombinácii so stealth adresou je to momentálne jeden z najoverenejších spôsobov ako posielať svoje platby skutočne anonymne. (poznámka: mechanizmus stealth adresy využíva kombináciu rôznych verejných a súkromných kľúčov, ktoré sú dynamické a jednorázové).

Mohlo by vás zaujímať:  Čaká Verge prudký nárast ceny? Chystá sa ,,halving”

Integrácia RSK smart kontraktov

Podľa poslednej informácie od Verge dev teamu je integrácia RSK smart kontraktov z 25% kompletná. Hlavným cieľom je priniesť zvýšenie počtu spracovaných transakcií. Aktuálne spracuje RSK 300 transakcií za sekundu, pričom pri použití technológie Lumino chcú ich počet zvýšiť až na hodnotu 2000. Každopádne pôjde o slušné zvýšenie rýchlosti, keďže momentálne ich vie sieť Verge sprocesovať len 100 za sekundu.

Záver

Aby toho nebolo málo, na koniec roka plánuje dev team kryptomeny Verge spustiť aj podporu pre anonymné mobilné transakcie, ktoré budú fungovať cez sieť I2P využívajúc ich androidovú peňaženku. Od tohto typu siete, ktorej decentralizovane základy stoja na viac ako 55.000 počítačoch po celom svete si sľubujú predovšetkým posilnenie ochrany súkromia a osobných údajov.

Roadmap pre Verge je teda na tento rok nabitý slušnými novinkami, ktorých dosiahnutie môže túto kryptomenu posunúť ešte viac do popredia.

Budeme radi, ak sa prihlásite na odber videí na našom YouTube kanáli.

NAŠE NAJNOVŠIE VIDEO:

Nepremeškajte naše ďalšie spravodajstvo a prihláste sa na odber noviniek (návod nájdete tu). Nezabudnite nás tiež sledovať na našom Facebooku, a najnovšie aj na Instagrame a Twitteri.

Zdroj:
ethereumworldnews.com
vergecurrency.com

Autor:
Redakcia Kryptomagazínu
Redakcia Kryptomagazínu

Na Kryptomagazine nájdete originálne spravodajstvo o kryptomenách tvorené odborníkmi, ktorí z tohto magazínu spravili najlepší zdroj informácií o digitálnych menách a decentralizovaných technológiách.