Akcie Robinhoodu čaká veľký výpredaj a môže za to Dogecoin – tvrdí analytik JPMorgan

Novinky RobinHood
RobinHood. Zdroj: Shutterstock, Primakov
BITmarkets BITmarkets

Jeden z najväčších finančných svetových gigantov, JPMorgan, varuje pred možnou zraniteľnosťou spoločnosti RobinHood. Podľa popredného analytika je za tým token Dogecoin.

Prečítaj si tiež: CEO spoločnosti RobinHood reaguje na Shiba Inu – príde k zalistovaniu?

RobinHood a Dogecoin

Podľa analytika Kennetha Worthingtona je vysoko pravdepodobné, že akcie spoločnosti RobinHood zaznamenajú pokles. Čo je však za tým? Jeho odpoveď vás zrejme prekvapí. Ako hlavnú príčinu analytik uvádza veľmi nízku aktivitu v sieti Dogecoin a obrovský pokles objemov obchodovania tokenu DOGE. Popredná brokerská aplikácia tak môže pôsobiť veľmi zraniteľne.

DOGE je v každom prípade na ústupe, čo sa jasne odzrkadľuje aj na cene tokenu. Medzi analytikmi sa už začína hovoriť, že éra tohto meme coinu je vo finále. Čaká nás teda výmena na poste psej jednotky? Nahradí Shiba Inu token DOGE?

Môže ťa zaujímať: SEC výrazne pomohol Ethereu dostať sa na druhé miesto – tvrdí šéf Ripplu

Chceš rýchlo nakúpiť/predať kryptomeny a neplatiť obrovské sumy za túto službu? V tom prípade si nájdi overenú zmenáreň, ktorá ťa neokradne na skrytých poplatkoch. My jednoznačne odporúčame burzu Binance, kde nájdeš široký výber kryptomien. Vytvor si účet cez >>>tento odkaz<<< a získaš doživotnú zľavu na obchodné poplatky.

Worthington uviedol, že na rozdiel od konkurenčných obchodných platforiem, ktoré sú zamerané na kryptomeny, RobinHood nedokázal zvýšiť svoje objemy obchodovania.  Dogecoin zaznamenal v porovnaní s celým trhom, len 15 % nárast a výrazne tak zaostal za konkurenčným tokenom SHIB.

Podľa analytika JPMorgan sa akcie spoločnosti RobinHood môžu po uplynutí blokovania výrazne prepadnúť. Príde totiž k odblokovaniu viac ako 500 000 akcií.

0 Dní
0 Hodin
0 Minút
0 Sekúnd
Zdroj: u.todayTAGY: