Krypto je „cool”: Predstaviteľ spoločnosti Visa opisuje, ako na trh prichádza úplne nová kategória klientov!

Novinky Visa NFT nova klientela
Visa NFT nova klientela, zdroj: www.shutterstock.com/rafapress
Ťažba kryptomien Ťažba kryptomien

Generálny riaditeľ v oblasti kryptomien spoločnosti Visa, Cuy Sheffield, opisuje, ako prichádza ,,úplne nová kategória” klientov vstupujúcich do kryptopriestoru. Môžu za to najmä nezameniteľné tokeny (NFT). Cuy Sheffield taktiež tvrdí, že kryptomeny sa stávajú novým trendom a sú podľa neho „cool”.

Mohlo by ťa zaujímať: Charles Hoskinson sa pýši Cardanom: V roku 2022 sa máme na čo tešiť!

Kryptomeny sú čím ďalej, tým viac „cool”

Cuy Sheffield, hlavný človek zaoberajúci sa kryptomenami v spoločnosti Visa, sa vyjadril o digitálnych aktívach počas konferencie v Singapure.

Vysvetlil, že ,,kompletne nová kategória” spotrebiteľov a klientov vstupuje do kryptopriestoru, a to hlavne kvôli nezameniteľným tokenom (NFT). Sheffield dodal, že ľudia, ktorí sa zaujímajú o umenie, hudbu alebo kultúru, patria medzi najčastejších používateľov novodobej kryptopeňaženky. Ďalej poznamenal, že sú v spoločnosti nadšení z toho, ako si ľudia vytvárajú vlastné NFT a podporujú ostatných tvorcov.

Predtým ako nastal „NFT boom”, Sheffield uviedol, že kryptoaktíva priťahovali hlavne ľudí, ktorí majú záujem najmä o zlato a financie. ,,Bývalo to tak, že ak ste investovali do kryptomien, boli ste medzi ostatnými podivní. Teraz je ale situácia diametrálne odlišná, kryptomeny sa stávajú novodobou kultúrou. Je to čím ďalej, tým viac cool,” dodáva Sheffield.

Pokiaľ chceš obchodovať alebo iba nakupovať kryptomeny, odporúčame ti použiť burzu Binance. Nemáš ešte účet na Binance? Vytvor si ho teraz cez >>>zľavový odkaz<<< a získaš doživotnú zľavu na poplatky pri obchodovaní. 

Visa napreduje a verí novej technológii

Sledujeme, ako ľudia začínajú používať kryptopeňaženky na iné veci, ako to bolo predtým. Predtým sa kryptopeňaženky používali hlavne na úschovu kryptomien. Teraz sa ale trend mení a ľudia ich používajú na objavovanie novej hudby či umenia. Stala sa z toho akási ,,super appka”, ktorá ovplyvňuje život spotrebiteľov vysvetľuje predstaviteľ spoločnosti Visa.

„Je isté, že zvedavosť, otvorená myseľ a aktívne experimentovanie sú najlepším prístupom, keď sa na scéne objavia nové technológie a možnosti ich využitia. Myslíme si, že NFT bude hrať dôležitú úlohu v budúcnosti rôznych obchodov, sociálnych médií, zábavy a mnohých spoločností,” zhrnul Sheffield

Visa je už dlhšiu dobu zástancom NFT-čiek. Spoločnosť spustila program NFT na podporu digitálnych umelcov v októbri tohto roka. V auguste Visa kúpila NFT z kolekcie Cryptopunk za 165 000 dolárov pomocou ETH.

Čítaj ďalej: Sektor NFT môže byť väčší ako všetky kryptomeny na Coinbase – tvrdí CEO Coinbase Brian Armstrong