Charles Hoskinson sa pýši Cardanom: V roku 2022 sa máme na čo tešiť!

Novinky hoskinson cardano plany
hoskinson cardano plany ,zdroj:www.shutterstock.com/TheppornRiwkathok
Ťažba kryptomien Ťažba kryptomien

Zakladateľ jednej z popredných blockchainových platforiem Cardano (ADA), Charles Hoskinson, priniesol krátku aktualizáciu plánov Cardana pre rok 2022.

Kryptomenová komunita na sociálnej sieti Twitter má, samozrejme, rôzne názory. Väčšina z nich je však nadšená, že počuje pozitívne správy od zakladateľa Cardana.

Mohlo by ťa zaujímať: Ekosystém Cardano dosiahol dva významné míľniky – popularita prudko rastie

Charles Hoskinson očakáva úspešný rok 2022

Charles Hoskinson sa vyjadril na svojom oficiálnom twitterovom profile:

„Naozaj sa mi páči, ako sa náš plán pre rok 2022 úspešne vyvíja. Je to ekosystém novej generácie, ktorý neustále rastie, adaptuje sa a stáva sa každým dňom silnejším a silnejším,” tvrdí Hoskinson.

Zakladateľ ďalej dodáva: „Táto technológia je podľa mňa až neuveriteľne skvelá a máme veľké množstvo inovácií, vďaka ktorým k nám prichádzajú so stovkami zaujímavých projektov, ktoré budú fungovať práve na našej modernej platforme.”

Pokiaľ chceš obchodovať alebo iba nakupovať kryptomeny, odporúčame ti použiť burzu Binance. Nemáš ešte účet na Binance? Vytvor si ho teraz cez >>>zľavový odkaz<<< a získaš doživotnú zľavu na poplatky pri obchodovaní. 

Novinky a rozhovor čoskoro

Nedávno zakladateľ Cardana prišiel s oznámením, ktoré mnohých prekvapilo. Jeho živé vysielanie, ktoré pochádzalo z Južnej Afriky, nás informovalo o tom, že sa Cardano chystá aj na tento často nedocenený kontinent. Podľa jeho slov, čo potvrdzujú aj ostatní, „v Afrike existuje veľa potenciálnych príležitostí”.

Jeho vyjadrenie, ako to sám povedal, bolo reakciou a utlmením negatívnych vĺn a „hejtu” v kryptomenovej komunite na adresu ADA. Jeho vyhlásenie budúcich plánov na twitteri by však mohlo iba opätovne zmeniť názor niektorých neprajníkov.

Jedným z mnohých používateľov, ktorí odpovedali na Hoskinsonov tweet, je Tony Edward, hostiteľ podcastov a majiteľ YouTube kanálu „Thinking Crypto”. Youtuber pozval Hoskinsona, na čo zakladateľ odpovedal, že pozvanie prijíma. Zrejme sa dozvieme o niečo viac priamo v najbližšom podcaste.

Čítaj ďalej: Ekosystém Cardano na turné po Afrike – Hoskinson oznamuje veľké plány!