Dôvera v Polkadot (DOT) a PEPE klesá. Analytici odporúčajú zamerať sa na túto kryptomenu

Sponzorované články Polkadot zaznamenáva pokles
Polkadot zaznamenáva pokles. Zdroj: shutterstock.com/Gorev Evgenii
BITmarkets BITmarkets

PR článok Rollblock. Najnovší pokles kryptomien núti mnohých investorov spochybniť staré základy oceňovania tokenov. Tokeny spoliehajúce sa na prípady použitia a mémy zaznamenali pokles hodnoty, zatiaľ čo tokeny založené na generovaní príjmov a maximalizácii výnosov zaznamenali ďalší nárast.

Preto teraz mnohí odborníci predpovedajú, že vedúci token GameFi, Rollblock, by mal do konca roka 2024 zaznamenať 200-násobné výnosy. Tento token je ešte stále v predpredaji, ale už teraz zaznamenáva obrovské výnosy zo svojho odvetvia online hier a najmodernejšej kryptointegrácie.

Funkčné blockchainy, ako napríklad Polkadot (DOT), sa medzitým snažia držať krok s tokenmi GameFi, keďže súperia s podobnými blockchainami o rovnakú malú skupinu používateľov a aplikácií. Zároveň memecoiny ako Pepe (PEPE) vedú neustály boj o udržanie si relevantnosti a počas poklesov kryptomien sa likvidujú ako prvé.

Inovatívny nový reťazec JAM Polkadots stále nestačí na to, aby sa investori udržali

Kryptomena Polkadot skončila presne tam, kde začínala, okolo 6 USD po 2-násobnom nábehu počas posledného krypto boomu 2024. Tento neuspokojivý výkon prinútil investorov zamyslieť sa nad tým, či existuje niečo, čo by blockchain mohol urobiť, aby cena Polkadot priniesla nejaké seriózne výnosy.

Najnovšou snahou bolo zavedenie nového reťazca JAM, čo je skratka pre Join-Accumulation Machine. Tento upgrade starého kryptoreťazca Polkadot zlepšuje škálovateľnosť a výkonnosť tým, že mení spôsob spracovania informácií.

Preteky v blockchainovom zbrojení, v ktorých sa Polkadot nachádza spolu s inými významnými tokenmi, však predstavujú obrovské vyčerpanie zdrojov a len zriedkakedy ponúkajú takú návratnosť investícií, akú vidíme v prípade GameFi alebo DeFi. Cena Polkadotu sa pri správe o tomto pôsobivom vylepšení ich blockchainu sotva pohla, čo je efekt, ktorý sa stáva bežným pre všetky tokeny, ktoré sa spoliehajú na používateľov a aplikácie, ktoré poháňajú cenu ich tokenu.

Pepe nedokáže udržať záujem komunity

Hodnota memecoinov, ako je Pepe, je založená na raste počtu používateľov a udržaní ich záujmu pomocou zábavných podujatí a pocitu komunity. Tento obchodný model je ešte krutejší ako konkurencia medzi úžitkovými blockchainmi, pretože pozornosť ľudí môže byť nestála.

Cena Pepe sa v roku 2024 rozbehla na výbornú s 12-násobným nárastom, keď sa stala jedným z najdiskutovanejších memecoinov v odvetví a dosiahla historicky najvyššiu trhovú kapitalizáciu 7 miliárd USD. Odvtedy však táto trhová kapitalizácia klesla na menej ako 4 miliardy USD, a to aj napriek tomu, že si udržiava solídne čísla komunity.

Pepe má v súčasnosti viac ako 257 000 držiteľov, 40 000 členov skupiny Telegram a 674 000 sledovateľov na X.com. Cena Pepe však neodráža tieto silné čísla komunity, pretože sa snaží premeniť tieto čísla komunity na výnosy, ako to robia všetky memecoiny.

Odborníci sa obracajú na platformy GambleFi, ako je Rollblock

Vzhľadom na to, že globálny hazardný priemysel v súčasnosti dosahuje 450 miliárd USD a do roku 2028 má narásť na 750 miliárd USD, nie je prekvapením, že odborníci sa pozerajú na špičkové altcoiny GameFi ako na zdroj ďalšieho kola veľkých výnosov v kryptografii.

Rollblock je už teraz aktívne a zisková platforma. Má viac ako 150 hier, ktoré zahŕňajú všetko od klasických až po nové ohromujúce hry, ktoré hráčov prinútia vrátiť sa po ďalšie. Tie môžete hrať s úplným pokojom, pretože Rollblock využíva technológiu blockchain, ktorá zabraňuje manipulácii so stávkami, a všetky stávky sú zaznamenané v blockchaine.

Ďalším veľkým vylepšením Rollblock bude celosvetovo úspešná platforma pre športové stávky, ktorá bude obsahovať obľúbené svetové zápasy, ako napríklad NBA, NFL, tenis, golf a mnoho ďalších. Očakáva sa, že vďaka tomu pribudnú tisíce nových používateľov na už teraz populárnej platforme.

To, čo odborníkov na Rollblock najviac nadchlo, sú jeho plány na udržanie svojho tokenu s najmodernejšou kryptointegráciou. Rollblock sa bude každý týždeň deliť až o 30 % svojich príjmov prostredníctvom akcií na odkupovanie a spaľovanie a vysoko konkurenčných výnosov zo stávok. Spaľovaním tokenov bude zvyšovať hodnotu RBLK, čím bude motivovať k dlhodobému vlastníctvu. Práve toto zameranie na maximalizáciu hodnoty tokenu je dôvodom, prečo sú odborníci takí nadšení zo špičkových altcoinov, ako je Rollblock.

Investori však musia konať rýchlo. Rollblock čoskoro dokončí 3. fázu svojho predpredaja, pričom cena tokenu je v súčasnosti na úrovni 0,0158 USD. Odborníci predpokladajú, že táto cena sa v nadchádzajúcich týždňoch zvýši, pričom cena RBLK už vzrástla o 58 %.

Web Rollblock

Webová stránka: https://presale.rollblock.io/

Disclaimer: Tento článok je súčasť platenej propagácie. Názory a postoje uvedené v tomto článku nemožno spájať s názormi redakcie kryptomagazin.sk. Investovanie do kryptomien je vysoko rizikové. Obzvlášť investovanie do predpredaja (ICO). Zdôrazňujeme, aby ste si dôkladne preverili každý projekt a investovali iba to, o či si môžete dovoliť prísť!

0 Dní
0 Hodin
0 Minút
0 Sekúnd
TAGY: