2 400 % potenciál rastu! – Analytik opisuje sľubný a dôveryhodný altcoin!

Analýzy VeChain analýza
VeChain analýza, zdroj: www.shutterstock.com/Gsign76
Ťažba kryptomien Ťažba kryptomien

Investor a analytik Justin Bennett opisuje VeChain, ktorý je podľa neho na začiatku novej fázy rastu a počas budúceho roku by mohol zdražieť viac ako 20-krát!

Môže ťa zaujímať: CEO Morgan Stanley tvrdí, že Bitcoin nie je dočasný – kryptomeny už nezmiznú!

Môže nás VeChain prekvapiť?

Trader a analytik Justin Bennett je presvedčený, že kryptomena VeChain má v roku 2022 veľký potenciál vzrásť na cenu 3 doláre, čo by znamenalo obrovský nárast, a to až na 2400 % zo súčasnej úrovne.

Bennett tvrdí, že k postupnému zvýšeniu ceny tohto altcoinu by mohlo dôjsť, ak bude Bitcoin naďalej rásť a obnoví svoje historické maximum, ktoré bolo nad hranicou 65 tisíc dolárov. Ak sa tak stane do konca tohto roka, potom by sa cena VeChainu mala dostať aspoň na 1,6 dolára.

„Bitcoin nad cenou $65,000 znamená cenu $1.60 za VeChain,” tvrdí Bennett.

Pokiaľ chceš obchodovať alebo iba nakupovať kryptomeny, odporúčame ti použiť burzu Binance. Nemáš ešte účet na Binance? Vytvor si ho teraz cez >>>zľavový odkaz<<< a získaš doživotnú zľavu na poplatky pri obchodovaní.

Altcoin má skrytý potenciál

Analytik uviedol, že aktívna fáza rastu tohto altcoinu spoločne s rastom a obnovením historického maxima Bitcoinu môže potrvať do marca budúceho roka. Podľa jeho názoru môže v tomto období kryptomena dosiahnuť cenu okolo 2 až 3 dolárov. VeChain sa momentálne obchoduje za 0,12 dolára. Posledné dni kryptomena rastie a jej kapitalizácia sa pohybuje okolo 8 miliárd dolárov.

Pripomíname, že VeChain je platforma, založená na blockchaine, ktorá, podobne ako Ethereum, pre svoju prácu využíva smart kontrakty, a plánuje vybudovať funkčný obchodný systém, ktorý umožní vidieť transparentné informácie medzi výrobcom a klientom (sledovanie položky, kontrola kvality, a pod.)

Čítaj ďalej: Analýza BTC – cena na chvíľu dosiahla 60 000 $ a rast stále nekončí