Coinfloor plánuje burzu pre prvé fyzicky doručované krypto futures

Novinky Coinfloor plánuje burzu pre prvé fyzicky doručované krypto futures.
Coinfloor plánuje burzu pre prvé fyzicky doručované krypto futures. Zdroj: shutterstock.com/PiotrSwat
Ťažba kryptomien Ťažba kryptomien

Coinfloor, londýnska skupina kryptobúrz pre inštitucionálnych a profesionálnych investorov a obchodníkov, plánuje otvoriť futures burzu pre digitálne aktíva, ktorá bude obsahovať prvé fyzicky doručované futures kontrakty.

Nová burza, CoinfloorEX umožní minerom, hedgeovým fondom, obchodníkom a profesionálnym investorom, aby mohli využiť finančný potenciál Bitcoinu prostredníctvom špeciálne navrhnutých kontraktov a operačných kontrol.

Ochrana ceny

Tieto prvé, fyzicky doručované futures kontrakty, boli pre CoinfloorEX navrhnuté tak, aby ochránili investorov a obchodníkov pred poklesom cien na pozíciách v momente usporiadania, ako aj pred obavami z manipulácie s trhom.

Usporiadanie je založené skôr na fyzickom dodaní, než na indexovej cene z iných obchodov. čím je zaistená vyššia cenová transparentnosť.

Ochrana burzy

Prístup k spotovej burze spoločnosti Coinfloor umožní investorom previesť Bitcoin na fiat menu po fyzickej dodávke. Tiež poskytne príležitosti k dlhodobejšiemu zhodnoteniu meny.

Burza je zaistená 100% cold úložiskom s viacnásobným overením podpisu, čo poskytuje aj ochranu pre klientské portfólia pred krádežou, stratami alebo inými bezpečnostnými problémami spojenými s čiastočným online alebo len online úložiskom.

Coinfloor taktiež uskutočňuje mesačný audit solventnosti bilančných zostatkov Bitcoinu.

Niekoľko tradičných búrz, ako sú CME a CBOE, ponúkajú hotovostné futures, ktoré sú síce usporiadané v hotovosti, lenže kryptomena pri tom „zostane na jednom mieste”.

Mohlo by vás zaujímať: Ako ovplyvní spustenie futures cenu Bitcoinu?

Prvá fyzicky doručovaná zmluva bude spustená v apríli a bude určená pre Bitcoin.

Ak chcete dostávať upozornenia na naše články, prihláste sa na odber notifikácií použitím zvončeka, ktorý nájdete v ľavom dolnom rohu obrazovky. Taktiež nás môžete sledovať na facebooku.

Zdroj:
ccn.com

Autor:
Redakcia Kryptomagazínu
Redakcia Kryptomagazínu

Na Kryptomagazine nájdete originálne spravodajstvo o kryptomenách tvorené odborníkmi, ktorí z tohto magazínu spravili najlepší zdroj informácií o digitálnych menách a decentralizovaných technológiách.