Hviezda MMA Khabib Nurmagomedov vstúpil do sveta kryptomien – stane sa ambasádorom GMT tokenu!

Novinky Khabib vstupuje do sveta kryptomien
Khabib vstupuje do sveta kryptomien, zdroj: www.shutterstock.com/Denmorganstudio
Ťažba kryptomien Ťažba kryptomien

Khabib Nurmagomedov robí veľmi zaujímavé rozhodnutia, odkedy oznámil svoj odchod z MMA. Čo teší krypto komunitu, je to, že tentokrát vstupuje do sveta kryptomien!

Môže ťa zaujímať: Je čas sa zamyslieť – V reštaurácii v Paríži bude možné platiť pomocou Shiba Inu!

Khabib sa vybral na novú cestu

24. októbra 2020 neporazený MMA zápasník ukončil svoju famóznu kariéru, pretože sľúbil svojej matke, že bez svojho zosnulého otca v tomto športe pokračovať nebude.

Odvtedy sa Khabib stal promotérom a trénerom MMA. Čo nás, krypto fanúšikov a krypto optimistov, zaujíma, je to, že sa legendárny Khabib „The Eagle” Nurmagomedov odhodlal vstúpiť do sveta kryptomien, a dokonca vydal svoj vlastný NFT token.

Khabib sa nedávno na sociálnej sieti Instagram vyjadril, že sa stal ambasádorom pre GMT token. Ruský, a konkrétne dagestánsky bojovník opísal svoju spoluprácu s GMT a zdôrazňuje, aký pokročilý vlastne je.

Pokiaľ chceš obchodovať alebo iba nakupovať kryptomeny, odporúčame ti použiť burzu Binance. Nemáš ešte účet na Binance? Vytvor si ho teraz cez >>>zľavový odkaz<<< a získaš doživotnú zľavu na poplatky pri obchodovaní.

Zo športu do kryptomien – nová tradícia?

“Drahí priatelia, s radosťou vám oznamujem, že som sa dnes stal ambasádorom pre GMT token, najpokročilejšieho tokenu na svete. Niet pochýb o tom, že moderná technológia, ktorá sa poslednú dobu neustále vyvíja a zlepšuje, mení náš svet,” komentuje Khabib.

Blockchain je rovnako prelomová technológia, ako bol svojho času internet. Verím, že v blízkej budúcnosti technólogia blockchain a kryptomeny na čele s Bitcoinom nahradia finančné inštitúcie, na ktoré sme zvyknutí, a stanú sa hlavným platobným systémom po celom svete,” zdieľa svoj názor na Instagrame.

Khabib ale nie je prvý a určite nie posledný športovec, ktorý sa rozhodol angažovať vo svete kryptomien. Okrem populárneho MMA bojovníka sa s kryptomenami či NFTčkami zaoberá čím ďalej tým viac športovcov, akými sú napríklad Stephen Curry, Naomi Osaka, Tom Brady, či Micah Johnson.

Čítaj ďalej: TOP 3 kryptomeny s potenciálom urobiť veľké zhodnotenie v mesiaci november