Cardano oznamuje významnú spoluprácu so špičkovým tímom vývojárov.

Novinky Cardano s novou spoluprácou
Sieť Cardano. Zdroj: Shutterstock, Chinnapong
Ťažba kryptomien Ťažba kryptomien

Cardano začína novú éru DeFi, ktorej pomyselný vrchol príde už budúci víkend na podujatí Cardano Summit 2021, kde majú byť oznámené spolupráce obrovských rozmerov. Sieť však ešte predtým oznámila niektoré zaujímavé novinky.

Prečítaj si tiež: Cardano Summit 2021 sa blíži – očakáva sa odhalenie obrovských rozmerov!

Cardano disponuje vlastným DeFi Hubom

Spoločnosť oznámila veľmi dôležitú spoluprácu so špičkovými vývojármi z EMURGO, ktorí sa tak pridávajú na palubu siete ADA.

Oficiálne oznámenie prišlo od tímu Astarter. Cieľom vývoja a spolupráce je splnenie požiadaviek viac ako 140 spoločností, ktoré sú pripravené naplno využívať inteligentné kontrakty.

Do zoznamu pribudla aj decentralizovaná kryptomenová burza ADEX.

Môže ťa zaujímať: Cardano spúšťa smart kontrakty po úspešnom hard forku

Ak chceš nakupovať kryptomeny cez internet, jednoznačne odporúčame použiť burzu Binance, kde máš široký výber coinov a jedny z najnižších poplatkov na trhu. Tie si ešte môžeš znížiť o 5 %, ak si vytvoríš účet cez >>>tento odkaz<<< a o ďalších 25 % nákupom BNB tokenov.

Čo prinesie spolupráca?

Hlavným cieľom Launchpadu je urýchlenie získavania finančných prostriedkov pre tímy, ktoré sa zapojili do prvotného vývoja Cardana. Okrem iného bude modul poskytovať aj určité pôžičky v tokenoch ADA pre iné natívne aktíva siete.

Spoluzakladateľ Cardano a jeden z najvplyvnejších mužov vo svete kryptomien, Charles Hoskinson však varuje pred možnými „imitátormi”, ktorí sa chcú zviesť na popularite inteligentných kontraktov.

Hoskinson bol a stále je obeťou rôznych fake profilov na sociálnych sieťach, ako je napríklad Instagram alebo Facebook. Ľudia, ktorí stoja za týmito profilmi, sa snažia nalákať investorov v jeho mene. Zakladateľ Cardana však všetkých ubezpečil, že on nedisponuje žiadnym účtom. Je to teda podvod.