Mobil reklama GuardiannnPC reklama Guardiannn

Ethereum Classic ETC má 300% zisk! NEKUPUJTE ho! Chamtivosť, arogancia a stupidita…

BitmarketsBitmarkets

Kryptomenová mánia tento týždeň dosiahla nový vrchol. Shitcoin párty pokračuje. Dogecoin DOGE, vytvorený v roku 2014, ako vtip, dosahuje kapitalizáciu 80,5 miliárd dolárov, Bitcoin Cash za posledných 7 dní stúpol o 50% a potom tu máme Ethereum Classic. Zisk 300% za jeden týždeň a presun do TOP15 najväčších kryptomien.

Tu nájdete našu najnovšiu technickú analýzu Ethereum (ETH) extrémne stúpa – Ako dlho vydrží?

Vznik a problémy kryptomeny Ethereum Classic

Ethereum Classic ETC je relatívne stará kryptomena. Vlastne staršia, než samotné Ethereum. Tento coin dostal svoje meno v roku 2016 po známom DAO hacku, keď útočník využil chybu v smart kontrakte a ukradol viac než 50 miliónov dolárov v Ethereu. Následne prišiel fork, ktorým sa chyba napravila, ale časť minerov ho odmietla prijať a ďalej pokračovala v ťažení pôvodného chainu.

Komunita sa rozdelila na dva tábory a po menšej potýčke dostal chain podporovaný spoločnosťou Ethereum Foundation meno Ethereum ETH, a pôvodný chain sa premenoval na Ethereum Classic ETC.

Ethereum Classic ETC za posledný mesiac

Ethereum Classic ETC za posledný mesiac

Ethereum Classic od tej doby viac menej stagnuje. Zaznamenalo síce zopár menších vylepšení, ale v podstate ide o mŕtvy projekt. ETC sa ťaží na grafických kartách. Hashrate tejto siete je minimálny a ťažobným spoločnostiam nerobí problém prevziať pod kontrolu celú sieť.

Takýchto 51% útokov sme za posledné roky zaznamenali hromadu a burzy v nich prišli o milióny dolárov. 51% útok je vo svete kryptomien obrovský problém. Umožňuje totiž manipulovať transakcie a porušovať základné pravidlá protokolu. A stačí, ak má útočník väčší výpočtový výkon, ako zvyšok siete.

Problém s 51% útokmi nikdy nebol vyriešený. Sieť Ethereum Classic v podstate nie je bezpečná a burzy neradi prijímajú transakcie tejto kryptomeny. To umožňuje manipulovať hodnotu tejto kryptomeny a veľké cenové rozdiely medzi zmenárňami, keďže arbitráž tohto coinu prebieha veľmi pomaly.

Chcete napriek tomu nakupovať Ethereum Classic, či ďalšie shitcoiny? Všetky nájdete na burze Binance, kde aspoň máte istotu, že vás neokradnú na skrytých poplatkoch. Zabezpečenie tejto burzy je tiež na špičkovej úrovni.

Vytvorte si účet cez >>>tento odkaz<<< a získate doživotnú zľavu 5% na obchodné poplatky.

Na Binance navyše môžete svoje shitcoiny stakovať a získať zaujímavé úroky. Návod nájdete tu:

NÁVOD: Takto získate úroky 1-35% p.a. za dlhodobé držanie kryptomien

Chamtivosť, arogancia a stupidita…

Nič z toho však nevadí masám ľudí, ktoré sa teraz hrnú do trhu s kryptomenami s cieľom rýchlo zarobiť nejaké peniaze. Nakupujú tie najprimitívnejšie projekty. Vidia, že Ethereum za posledný mesiac spravilo poriadny zisk, tak prečo nenakúpiť aj Ethereum Classic? A k tomu nejaký ten Dogecoin, veď sa o ňom všade hovorí.

Chamtivosť, arogancia a stupidita teraz vládnu na trhu s kryptomenami. Je otázkou, ako dlho to vydrží. No isté je jedno. Až sa veľkí hráči rozhodnú vybrať zisky, doplatí na to každý, kto teraz chamtivo nakupuje kryptomeny s vidinou veľkého zisku.

AK chcete mať skutočný zisk z kryptomien, jedinou overenou cestou je dlhodobé držanie a pravidelné prikupovanie kvalitných a dlhodobo stabilných kryptomien (BTC, ETH, XMR, ADA, DOT, IOTA…) bez ohľadu na cestu. Volá sa to obchodná stratégia dollar cost averaging. Bohužiaľ, jej nevýhodou je, že na ňu treba mať trpezlivosť. Nie každý dokáže 5-10 rokov pravidelne investovať. Ale je to jediná overená cesta k úspechu  vhodná pre obyčajných ľudí.

0 Dní
0 Hodin
0 Minút
0 Sekúnd
TAGY: