Veľký upgrade Binance Futures platformy! – Režim viacerých aktív otvára nové možnosti

Ťažba kryptomien Ťažba kryptomien
Režim viacerých aktív je teraz dostupný na Binance Futures platforme! Obchodníkom na derivátových platformách sa tak otvárajú nové možnosti.

Čo je to režim viacerých aktív?

Režim viacerých aktív umožňuje užívateľom obchodovať futures USDⓈ-M naprieč niekoľkými maržovými aktívami. Produktový rad futures USDⓈ-M na platforme Binance Futures v súčasnej dobe ponúka kontrakty s maržou v USDT a kontrakty s maržou v BUSD.
Pomocou novo spusteného režimu viac aktív môžu užívatelia zdieľať svoju maržu naprieč kontrakty s maržou v USDT a kontrakty s maržou v BUSD. Všetky zisky z ktoréhokoľvek kontraktu možno použiť ,ako maržu. Znamená to, že zisky z jednej pozície môžu vyrovnať straty z inej. Zostatok marža teda odráža len čisté zisky a straty medzi pozíciami na týchto dvoch trhoch. Táto nová funkcia podporuje len režim kombinovanej marže.
Ešte nemáte účet na Binance? Vytvorte si ho cez >>>tento odkaz<<< a získate doživotnú zľavu 5% na obchodné poplatky. Na burze Binance okrem derivátov nájdete široký výber kryptomien, obchodné páry s vysokou likviditou a ďalšie kvalitné služby. Na Earn platforme zas získate úroky za dlhodobé držanie kryptomien.