[PREHĽAD TRHU] Bitcoin to the Moon! – Dnes pokračujeme v raste + ODPORÚČANIE

Ťažba kryptomien Ťažba kryptomien

Wohoo! Dnes Bitcoin predvádza ďalší rast. V čase písania tohto článku už na burze Coinbase Pro atakuje 5700 $ a na Bitfinexe prekonal 6000 USDT! To je krásny nárast, po včerajšom zaujímavom setupe. Ako som spomínal v správach, Bitcoin má potenciál postupne dôjsť až do pásma 6000 – 6500 $, kde by mal dlhšiu dobu akumulovať kapitál.

Každopádne, treba obchodovať s rozumom a obzvlášť v týchto radostných časoch všetky pozície zaistiť stoplossom proti prepadu. Už veľakrát sa totiž stalo, že veľkí hráči zmanipulovali trh tak, aby rástol a náhle všetko predali, čím spôsobili veľký prepad. Ak by sa tak stalo, mohli by sme sa vrátiť napríklad na aprílové low v intervale 4700 – 4900 $.

Ak dnes Bitcoin udrží aktuálnu hodnotu, vytvorí tak nové tohtoročné high. Už prvý pohľad na graf odhalí, že po takejto akcii vždy nasledoval väčší prepad. Ak by sme sa riadili podľa tejto analýzy od IXOYE, tak korekcia by mohla vrátiť Bitcoin na support 5400 $. Tým by sa vytvorilo vyššie lokálne minimum a mohli by sme pokračovať v raste.

1D BTC/USD - Coinbase Pro

1D BTC/USD – Coinbase Pro

To je momentálne pre Bitcoin asi najlepší, a zhodou okolností aj najpravdepodobnejší scenár. Tak ako tak, je potrebné naďalej sledovať trh a v prípade neočakávaných zvratov zmeniť stratégiu. Žiadna spoľahlivá predikcia neexistuje! Iba štatisticky výhodné obchody.

Odporúčanie

Toto odporúčanie neberte ako fakt, ide iba o môj názor. Za prípadné straty spôsobené nevhodným obchodovaním na burze nie som zodpovedný ani ja, ani Kryptomagazin.

  1. Ak držíte pozíciu, nastavte si stoploss pod 5350 $ a takeprofit na 6000 $ (ceny platia pre všetky burzy okrem Bitfinexu)
  2. Ak nemáte nakúpené BTC, tak sa poobzerajte po vhodnom altcoine. Altcoiny posledné dva dni rast Bitcoinu z veľkej časti odignorovali a vybudoval sa na nich veľký potenciál.
  3. Ak ešte nemáte vytvorený účet na burze, ale zvažujete, že by ste to skúsili a vložili pár eur do kryptomien, tak NA ČO EŠTE ČAKÁTE? Keď bude Bitcoin za 10 000 $. No dobre a čo potom? Potom teda nakúpite? A prečo práve 10 000 $? Kryptomeny tu boli, sú, aj budú. Čím skôr s nimi začnete, tým lepšie pre vás.

Čo čítať ďalej?

https://kryptomagazin.sk/navod-jednoducha-obchodna-strategia-pre-zaciatocnikov-pri-ktorej-nemozete-prerobit/