Čínsky miliardár Zhao Dong – Nakupujte Bitcoiny teraz, keď to ešte nikoho nezaujíma

Ťažba kryptomien Ťažba kryptomien

Má ešte zmysel nakupovať kryptomeny? Ak si myslíte, že Bitcoin v budúcnosti vytvorí nové ATH, jediné, na čo by ste sa mali sústrediť, sú nákupy. Kedy je ale najlepší čas na nákup kryptomien? Čínsky miliardár Zhao Dong má celkom zaujímavú odpoveď.

Disclaimer/Tento článok nemožno považovať za finančné poradenstvo. Investície do kryptomien sú vysoko rizikové. Za prípadné straty neručíme. Ak máte záujem o profesionálne analýzy a postrehy z trhu, navštívte stránku Trading11.com.

Nakupujte stále, okrem jesene

Už niekoľkokrát sme v našich článkoch spomínali 4 fázy, ktorými Bitcoin prechádza vrámci každého cyklu. V súčasnosti už pomaly vstupujeme do nového cyklu.

Rok 2019 by sa dal prirovnať k jari. Nastáva čas akumulácie, kedy sa volatilita Bitcoinu zníži a pravdepodbne už nebude veľmi klesať. Veľa nekvalitných altcoinov však pravdepodobne imploduje.

V roku 2020 nastane „leto” – cena kryptomien bude rásť a Bitcoin vytvorí veľmi dobrý setup na dosiahnutie nového All-Time-High (ATH).

Toto nastane v roku 2021 na „jeseň” – príde ďalší exponenciálny rast a Bitcoin bude prekonávať jeden vrchol za druhým. Vytvorí sa bublina, ktorá následne praskne. Zhao pred niekoľkými mesiacmi predikoval cenové maximum v roku 2021 na 50 000 $.

Podrobnejšie vysvetlenie cyklu Bitcoinu nájdete v tu:

(článok pokračuje pod odkazom)

[RERELEASE] Ako to zatiaľ vychádza? – Bitcoin – Je toto jeho koniec alebo začiatok novej éry?

Po prasknutí bubliny sa pomaly otočí trend a nastane zima. Niečo podobné, čo sme zažili v minulom roku.

Zhao odporúča dokupovať Bitcoiny v každom „ročnom období” okrem jesene (2021). Vtedy sa má, naopak, predávať.

 Nakupujte teraz, keď to ešte nikoho nezaujíma

Svojich čínskych spoluobčanov na sociálnej sieti Weibo vyzval, aby nakupovali teraz, keď to ešte nikoho nezaujíma. To ale platí pre všetkých. Rok 2019 bude pravdepodobne najlepší čas na nákup. Všetko nasvedčuje tomu, že práve tento rok dosiahneme dno a nastane otočenie trendu.

Preto je vhodné nakupovať teraz, keď kryptomeny regulátorov až tak nezaujímajú.

Čo si o tom myslíte vy? Budete v roku 2019 nakupovať, alebo kryptomenám veľmi neveríte?

Zdroj:
bitcoinist.com