Viac ako sto kanálov za 5 eur. Slováci si môžu vyskúšať novú TV službu, zahŕňa aj prenosy F1

  • Slováci si môžu vyskúšať novú streamovaciu platformu.
  • Získajú prístup k viac ako stovke televíznych staníc.
  • Táto streamovacia platforma ponúka 3 balíčky za výhodné ceny.
Novinky Viac ako sto kanálov za 5 eur
Viac ako sto kanálov za 5 eur. Zdroj: Shutterstock.com/La Famiglia, Tada Images

Na už aj tak konkurenčnom trhu streamovacích služieb pribudol nový hráč. Minulý týždeň oficiálne odštartovala služba Pecka.TV, ktorá za bezkonkurenčnú cenu približne 4,70 eura mesačne sprístupňuje širokú ponuku televíznych kanálov.

V základnom balíčku divák nájde viac ako 100 programov vrátane populárnych českých staníc Nova a Prima. Informuje o tom portál Živé.sk.

Funguje aj na Slovensku

Hoci je služba primárne zameraná na český trh, registrovať sa môžu aj záujemcovia zo Slovenska. Pecka.TV akceptuje slovenské platobné karty a je plne funkčná aj na našom území.

Momentálne sa sústreďujeme na český trh, no službu môžu využívať zákazníci z celej Európskej únie pri splnení registračných podmienok,” vysvetlil pre Živé.sk Matěj Čičák, marketingový riaditeľ Pecka.TV.

Pre slovenských divákov môže byť zaujímavá najmä ponuka českých a poľských komerčných staníc. Treba však počítať s tým, že v prípade Markízy a TV JOJ sú k dispozícii len ich medzinárodné verzie s vlastnou tvorbou. Súčasťou ponuky sú aj programy RTVS.

Služba kladie dôraz na dostupnosť prostredníctvom rôznych platforiem. Aplikáciu Pecka.TV je možné nainštalovať na smart televízory značiek Samsung (modely 2020+), LG (2017+) a zariadenia s Google TV. V príprave je aj verzia pre televízory Hisense. Podporované sú tiež herné konzoly Xbox a Apple TV.

Sledovať obsah môžete aj na mobilných zariadeniach so systémami iOS a Android, ako aj prostredníctvom webového prehliadača v počítači. Jedinou podmienkou je internetové pripojenie s minimálnou rýchlosťou 6 Mbit/s.

98%

Už sa viac neboj o svoje peniaze.

Investuj a premeň svoje obavy na príležitosť.

Sponzorovaný obsah
Finančné rozdielové zmluvy sú zložité nástroje a sú spojené s vysokým rizikom rýchlych finančných strát v dôsledku pákového efektu. Na 76 % účtov retailových investorov dochádza k finančným stratám pri obchodovaní s finančnými rozdielovými zmluvami u tohto poskytovateľa. Mali by ste zvážiť, či chápete, ako finančné rozdielové zmluvy fungujú, a či si môžete dovoliť podstúpiť vysoké riziko, že utrpíte finančné straty.
Späť
Strana 1/3Ďalej
Autor:
Karina Daráková
Karina Daráková

Karina Daráková pochádza spod Tatier a vyštudovala žurnalistiku na Univerzite Konštantína Filozofa v Nitre. V minulosti pôsobila v Novom Čase a na pozícii vedúcej domáceho spravodajstva v Startitup. V Kryptomagazine sa venuje ekonomickým a realitným témam.