Mobil reklama GuardiannnPC reklama Guardiannn

Extra balíček benefitov, príplatky či flexibilný pracovný čas. Finančná správa hľadá posily

  • Hľadáte si prácu alebo uvažujete o zmene aktuálnej?
  • Finančná správa obsadzuje takmer desiatku pozícií.
  • Motivačné príspevky k platu by vás mohli zaujať.
Off topic Finančná správa hľadá posily na rôzne pozície
Finančná správa hľadá posily na rôzne pozície. Zdroj: shutterstock.com/PeopleImages.com - Yuri A
BitmarketsBitmarkets

Finančná správa Slovenskej republiky hľadá nových kolegov, ktorí sa chcú podieľať na správe našej krajiny. Či už ste skúsený odborník, alebo práve začínate svoju kariéru, táto ponuka je určená pre každého, kto má záujem.

V súčasnosti sú voľné pozície v oblasti správy daní a daňovej kontroly. Ide o dôležité úlohy, ktoré priamo ovplyvňujú fungovanie štátu. Ak vás láka práca, ktorá má jasný cieľ a ponúka slušný príjem či možnosť profesionálneho rastu, teraz je tá správna chvíľa skúsiť šťastie.

98%

Už sa viac neboj o svoje peniaze.

Investuj a premeň svoje obavy na príležitosť.

Sponzorovaný obsah
Finančné rozdielové zmluvy sú zložité nástroje a sú spojené s vysokým rizikom rýchlych finančných strát v dôsledku pákového efektu. Na 76 % účtov retailových investorov dochádza k finančným stratám pri obchodovaní s finančnými rozdielovými zmluvami u tohto poskytovateľa. Mali by ste zvážiť, či chápete, ako finančné rozdielové zmluvy fungujú, a či si môžete dovoliť podstúpiť vysoké riziko, že utrpíte finančné straty.

Finančná správa hľadá správcov

Finančná správa hľadá správcu daní v Bratislave, Dunajskej Strede, Prievidzi a Partizánskom.

Vašou hlavnou úlohou bude spracovanie daňových priznaní, prehľadov a ďalších dôležitých dokumentov. Okrem toho budete sledovať úhrady daňových povinností a riešiť nedoplatky v daňovom exekučnom konaní.

Finančné ohodnotenie

Základný plat za túto prácu dosahuje 1 233,50 eur, čo zahŕňa funkčný plat vo výške 1 033,50 eur a minimálny osobný príplatok 200 eur. Tento príplatok môžu noví zamestnanci získať najskôr po uplynutí jedného mesiaca od nástupu do služby.

Okrem toho je možnosť získať prídavok za výsluhu rokov až do výšky 568,50 eur, v závislosti od dĺžky a kvality odbornej praxe.

Pozícia je dočasná a slúži na zastupovanie kolegu na materskej alebo rodičovskej dovolenke. Nevyžaduje zbraň ani špeciálnu bezpečnostnú previerku. Ak hľadáte prácu na určitý čas a chcete získať cenné skúsenosti, táto ponuka vás môže osloviť.

Kariéra kontrolóra

Späť
Strana 1/2Ďalej
0 Dní
0 Hodin
0 Minút
0 Sekúnd
Zdroj: Finančná správaTAGY:
Autor:
Vanessa Massayova
Vanessa Massayova

Pochádza z Bratislavy, kde vyštudovala ruské a východoeurópske štúdiá na Filozofickej fakulte Univerzity Komenského. Žurnalistika bola najskôr iba jej hobby, neskôr sa však stala redaktorkou v Startitup. Teraz sa v Kryptomagazíne venuje aktualitám a zaujímavým témam.