[Analýza] Bitcoin podľa očakávania prelomil 7500 $ – čo nás čaká ďalej?

Ťažba kryptomien Ťažba kryptomien

Bitcoin v poslednej dobe výrazne posilňuje. Po mŕtvom trhu ktorý vládol od začiatku prázdnin nie je ani stopy. Ceny sa zase pekne rozpohybovali a čo je najdôležitejšie, mieria smerom hore! Za posledný týždeň sme boli svedkami šialenej pumpy, ktorá nás po potvrdení formácie H&S vystrelila  nad 7000 $.

Disclaimer/ Táto analýza je iba orientačná a nemožno ju brať ako investičné poradenstvo. Za prípadné straty vzniknuté obchodovaním nenesieme žiadnu zodpovednosť.

Je nutné dodať, že tento rast bol z našej strany očakávaný. Na Trading11 sme ho predikovali už dávnejšie. Viď táto analýza:

h6-120718-fin-t11Aká je realita? Bitcoin skutočne prerazil a mali by sme si položiť otázku, čo bude nasledovať? Faktom je, že trh ukážkovo akceptoval obratovú formáciu. Následne sme konsolidovali v okolí 7400 $ a dnes sa už pohybujeme na technickej úrovni 7700$.

Toto je analýza trhu BTC/USD publikovaná včera na Trading11:

h6-220718-fin-t11Môžete si všimnúť, že zápasíme hlavne s klesajúcou trendline (azuro), ktorá nás tlačí dole. Nálada na trhu je však pozitívna. Dobrou správou je, že sme prežili víkend, ktorý je typický nižším volume a prípadnými dumpmi. Nič podobné sa tentokrát nekonalo.

Pokiaľ sa Bitcoinu podarí uzavrieť 1D a 3D sviečky nad klesajúcou trendline a do trhu nevstúpi negatívny fundament, budeme stúpať až na 8500-9000 $. V opačnom prípade nás čaká korekcia a ďalšia konsolidácia (7300 – 7500 $).

Ja osobne to vidím pozitívne a verím, že o týždeň už budeme nad 8000 $. Je to však iba môj názor a berte ho s rezervou. Pokiaľ teraz chcete investovať do kryptomien, odporúčam prečítať si tento článok.

Pokiaľ chcete mať prístup k profi analýzam, rozborom ICO a POZOR! Po novom rozbiehame aj Obchodné Odporúčania (signály na krátko-strednedobé obchody), tak si zakúpte členstvo na Trading11. Stojí to 10€ a získate prístup ku hodnotným informáciám, ktoré vám pomôžu pri obchodovaní.

[Návod] Ako si kúpiť členstvo na Trading11