VeChain po ohlásení spolupráce s významnou poisťovňou posilnil o 10%

Ťažba kryptomien Ťažba kryptomien

VeChain a jeho obchodný pár VET / USD zaznamenal za posledných 24 hodín slušný 10% nárast. Za jeho rastom môže stáť jednak úspešné spustenie mainnetu verzie 1.0.2 ako aj spolupráca s lídrom v oblasti poisťovníctva v Číne – spoločnosťou PICC (People’s Insurance Company China).

Spolupráca s People’s Insurance Company China

VeChain Foundation oznámil prostredníctvom svojho oficiálneho Twitter účtu vznik spolupráce s poistnou skupinou People’s Insurance Company China a s globálnou spoločnosťou Det Norske Veritas and Germanischer Lloyd (DNV GL), ktorá sa zaoberá risk manažmentom. Oznámené partnerstvo týchto dvoch spoločností s VeChain má priniesť digitálnu transformáciu v poisťovníctve.

Mohlo by vás zaujímať: Na blockchaine VeChain Thor bol vydaný prvý token OceanEx

PICC sa pre tento typ spolupráce rozhodla predovšetkým z internej potreby zefektívniť jej zaužívané postupy a procesy. Podľa predstaviteľov spoločnosti je totiž to existujúci systém v poisťovníctve založený na neefektívnej papierovej dokumentácií, ktorá má za príčinu časté problémy pri overovaní údajov. A to je hlavný dôvod, prečo sa táto spoločnosť rozhodla pre využitie technológie blockchain a oslovila VeChain.

PICC zároveň verí, že blockchain im pomôže zredukovať čas potrebný na jednotlivé úkony a zlepšiť dodržiavanie KYC (Know Your Customer) štandardov, čím dokáže predchádzať potenciálnym podvodom. Od zmieneného partnerstva si veľa sľubuje aj zakladateľ tejto kryptomeny, Sunny Lu:

“Spolupráca s PICC rozširuje našu činnosť v oblasti poisťovníctva. Sme presvedčení, že spoločne s spolu s DNV GL poskytneme PICC skvelé služby a hodnotné produkty.”

Podľa PICC, rozhodnutie vybrať Vechain bolo spôsobené ich partnerstvom s DNV GL, ktoré ponúka riešenia problémov reálneho sveta. Verejný blockchain VeChainu, VeChainThor, prináša firmám rôzne nástroje a bezpečnostné prvky, ktoré môžu posunúť jednotlivé odvetvia vpred.

Tip: Ak chcete nakupovať kryptomeny bez poplatkov a získať 10 USD za prvú registráciu na Coinbase, pozrite sa na tento návod.

Mainnet 1.0.2

VeChain, ktorý bol pôvodne postavený na Ethereum blockchaine spustil 30. júna svoju vlastnú sieť. Spolu s osamostatnením prišiel aj rebranding (premenovanie) z VeChain (VEN) na VeChain Thor (VET). 3. septembra dev ti zverejnil novú verziu mainnetu, ktorá nesie označenie 1.0.2. Podľa tvorcov, aktualizácia, ktorá je k dispozícii na GitHube, odstraňuje niekoľko detekovaných bugov a prináša aj zlepšenie celkovej výkonnosti siete, ktoré vývojári dosiahli pomocou inovovanej synchronizácie P2P parametrov.

Záver

VeChain, ktorého vznik sa datuje k júnu 2015, je spoločnosť usilujúca sa o prepojenie technológie blockchain s reálnym svetom. Zameriava sa na poskytovanie komplexných štruktúr riadenia a IoT (Internet of Things) riešení. O širokom spektre využiteľnosti služieb, ktoré VeChain ponúka, svedčí aj zoznam jeho partnerov. Patrí medzi nich napríklad výrobca automobilov Renault, módna značka Babyghost, či Akadémia poľnohospodárskych vied v Číne.

Nepremeškajte naše ďalšie spravodajstvo a prihláste sa na odber noviniek (návod nájdete tu). Nezabudnite nás tiež sledovať na našom Facebooku, a najnovšie aj na Instagrame Twitteri.

Zdroj:
ambcrypto.com
ethereumworldnews.com

Autor:
Redakcia Kryptomagazínu
Redakcia Kryptomagazínu

Na Kryptomagazine nájdete originálne spravodajstvo o kryptomenách tvorené odborníkmi, ktorí z tohto magazínu spravili najlepší zdroj informácií o digitálnych menách a decentralizovaných technológiách.