Toto sú 3 najziskovejšie kryptomeny súčasnosti

  • Toto je zoznam 3 najziskovejších kryptomien z top 100 za posledný týždeň.
  • Ceny týchto kryptomien stúpli za pár dní o desiatky percent.
  • Historické zisky nezaručujú aj tie budúce.
Analýzy Top tri najziskovejšie kryptomeny
Top tri najziskovejšie kryptomeny. Zdroj: shutterstock.com/Damir Khabirov/DIGITAL ART WORLD
BitmarketsBitmarkets

Kryptomenový trh zaznamenal trhové dno 5. augusta a odvtedy ceny prevažne stúpajú. Taktiež len pred pár dňami, 23. augusta, cena Bitcoinu výrazne narástla, čo podporilo vzostup aj altcoinov. Poďme sa preto pozrieť, ktoré kryptomeny zaznamenali za toto obdobie najvyššie zhodnotenie.

Konkrétne sa pozrieme na 3 kryptomeny, ktoré vytvorili najväčšie zisky spomedzi rebríčka top 100 kryptomien podľa trhovej kapitalizácie na základe údajov CoinMarketCap. Ak by ste pred týždňom tieto kryptomeny nakúpili, boli by ste na základe údajov TradingView v zisku desiatok percent.

Je dôležité poznamenať, že zisky z posledného týždňa nezaručujú rovnaký trend aj v nasledujúcom období. Ceny sa v podstate hýbu rovnako, avšak niektorá kryptomena narastie viac a niektorá zas menej. Ak však Bitcoin prudko klesne, všetky zisky môžu byť rázom vymazané.

97%

Zarábaj aj ty na raste kryptomien.

Začni ich nakupovať na Binance a získaj 100 dolárový vstupný bonus.

Sponzorovaný obsah
Späť
Strana 1/4Ďalej
0 Dní
0 Hodin
0 Minút
0 Sekúnd
Zdroj: CoinMarketCapTAGY:
Autor:
Marek Jendrál
Marek Jendrál

Vyštudoval financie, bankovníctvo a investovanie. O kryptomeny sa zaujíma od roku 2015. V článkoch sa špecializuje na technickú analýzu a sieťové dáta z blockchainu.