Táto kryptomena nezastaviteľne rastie, aj keď celý trh padá

  • Kryptomena Toncoin stúpla za 12 dní o 42 %.
  • Toncoin je jedna z najziskovejších vysokokapitalizovaných mincí v súčasnosti.
  • Rast ceny podporuje prudký nárast používateľskej aktivity.
Analýzy Toncoin prekonáva iné kryptomeny
Toncoin prekonáva iné kryptomeny. Zdroj: shutterstock.com/ViDI Studio/leksiv
BitmarketsBitmarkets

Keď Bitcoin rastie, väčšina altcoinov stúpa tiež, a keď klesá, stiahne so sebou zvyšok trhu. Existujú však kryptomeny, ktoré bitcoinovým pohybom odolávajú lepšie ako zvyšok trhu. Medzi takéto kryptomeny patrí aj Toncoin, ktorý za posledné dva týždne stúpol o vyše 42 %, uvádza správa BeInCrypto.

Toncoin prekonáva iné kryptomeny

Hlavným dôvodom cenového rastu tokenu TON je zvýšená aktivita používateľov. Projekt získava na sile a priťahuje čoraz viac ľudí. Je preto dosť pravdepodobné, že výrazná cenová dynamika a miera prijatia by mohli stúpať aj najbližšie mesiace. Vďaka tomu je Toncoin atraktívnou možnosťou pre investorov, ktorí hľadajú rýchle zisky.

Toncoin je zrejme najziskovejšia kryptomena spomedzi TOP 10 v súčasnom cykle. V čase písania je TON už 8. najväčšia kryptomena podľa rebríčka CoinMarketCap, s trhovou kapitalizáciou 17,14 miliardy dolárov. Ak by sme vylúčili stablecoiny, hovoríme dokonca o 6. najväčšej kryptomene po BTC, ETH, BNB, SOL a XRP.

Kryptomena Toncoin

Kryptomena Toncoin. Zdroj: TradingView

Máte Toncoin vo svojom portfóliu?

Loading ... Loading ...

Ako môžeme vidieť na grafe vyššie, TON dokázal prekonať rezistenciu z maxím korekcie (biela línia), vďaka čomu došlo k potvrdeniu nákupnej horúčky. Je dosť pravdepodobné, že v blízkej budúcnosti cena zaútočí na nové historické maximum. Jediné, čo by tomuto scenáru mohlo stáť v ceste, je širšia korekcia na celom kryptomenovom trhu.

97%

Zarábaj aj ty na raste kryptomien.

Začni ich nakupovať na Binance a získaj 100 dolárový vstupný bonus.

Sponzorovaný obsah

Čo je Toncoin?

Toncoin je kryptomena sociálnej siete Telegram. Vďaka rozsiahlej používateľskej základni prilákal veľkých investorov. Svoju pozornosť si získal vďaka Telegram Premium. Používatelia môžu pomocou Toncoinu platiť za prémiové funkcie, ako je rýchlejšie sťahovanie a vylepšené nastavenia ochrany osobných údajov.

Ultrarýchla sieť

Sieť Toncoin spracováva milióny transakcií za sekundu a umožňuje vývojárom vytvárať decentralizované aplikácie (dApps) priamo v rámci Telegramu, a to vrátane hier a finančných aplikácií, čím sa zvyšuje zapojenie používateľov.

Toncoin je určite jedna z najlepších možností na kryptomenovom trhu v rámci súčasného rastúceho cyklu. Má obrovskú kapitalizáciu a zároveň svetlé vyhliadky. Zaraďuje sa tak medzi popredné kryptomeny, ktoré úspešne odolávajú masívnym korekciám. Avšak pamätajte – aj TON má vysokú cenovú volatilitu.

Ak sa viac zaujímate o kryptomeny, odporúčame vám pozrieť sa aj na nasledujúce video:

0 Dní
0 Hodin
0 Minút
0 Sekúnd
Zdroj: BeInCryptoTAGY:
Autor:
Marek Jendrál
Marek Jendrál

Vyštudoval financie, bankovníctvo a investovanie. O kryptomeny sa zaujíma od roku 2015. V článkoch sa špecializuje na technickú analýzu a sieťové dáta z blockchainu.