Ponuka, ktorá sa neodmieta: Na „európskom Karibiku” môžete stráviť dovolenku snov za skvelú cenu

  • Ak ešte nemáte zajednanú dovolenku, čítajte ďalej.
  • V tomto článku vám totiž predstavíme cenovo dostupnú dovolenku, na ktorú budete spomínať veľmi dlho.
Off topic Ponuka, ktorá sa neodmieta
Ponuka, ktorá sa neodmieta. Zdroj: Shutterstock.com/Florian Muharremi, Ground Picture
BITmarkets BITmarkets

Albánsko je krajina, ktorá neponúka iba dychberúcu prírodnú scenériu, ale aj množstvo historických miest, zaujímavú kultúru a najmä cenovo dostupnú dovolenku.

Pokiaľ ešte stále nemáte zajednanú dovolenku, máme pre vás tip, ktorý celkom určite oceníte. Portál Pelipecky.sk poukázal na dovolenku v štvorhviezdičkovom hoteli Adria Palace v auguste len za 608 eur.

Skvelá cena

Táto cena zahŕňa jednu obojsmernú letenku v ekonomickej triede. Je len na vás, či sa rozhodnete letieť z letiska v Bratislave alebo Košiciach. V cene je započítaný aj jeden kus príručnej batožiny a jeden kus podpalubnej batožiny. Počas dovolenky budete ubytovaný v luxusnom hoteli, kde na vás čaká stravovanie formou all inclusive a delegát.

Výsledná cena nezahŕňa cestovné poistenie a výlety.

Albánsko, malá krajina na Balkánskom polostrove, sa stáva čoraz populárnejšou destináciou pre cestovateľov hľadajúcich autentické zážitky, nedotknutú prírodu a bohatú históriu. Svojou kombináciou krásnych pláží, historických miest a pohostinnosti miestnych obyvateľov Albánsko ponúka unikátny zážitok, ktorý mnohí ešte len objavujú.

Jednou z hlavných atrakcií Albánska sú jeho pláže. Albánska riviéra, tiahnuca sa pozdĺž Jadranského a Iónskeho mora, je domovom nádherných piesočnatých a kamenistých pláží. Mestá ako Durrës, Saranda a Himara ponúkajú priezračné more a možnosti pre vodné športy. Zaujímavým miestom je aj pláž Ksamil, známa svojimi ostrovčekmi a tyrkysovou vodou, ktorá je často porovnávaná s Karibikom a ďalšími exotickými dovolenkovými destináciami.

98%

Už sa viac neboj o svoje peniaze.

Investuj a premeň svoje obavy na príležitosť.

Sponzorovaný obsah
Obchodovanie je riskantné a môžete pri ňom stratiť časť alebo celý investovaný kapitál. Poskytnuté informácie slúžia len na informačné a vzdelávacie účely a nepredstavujú akýkoľvek typ finančného poradenstva a/alebo investičného odporúčania.

Čo navštíviť v Albánsku?

Späť
Strana 1/2Ďalej
0 Dní
0 Hodin
0 Minút
0 Sekúnd
Zdroj: Pelipecky.skTAGY:
Autor:
Karina Daráková
Karina Daráková

Karina Daráková pochádza spod Tatier a vyštudovala žurnalistiku na Univerzite Konštantína Filozofa v Nitre. V minulosti pôsobila v Novom Čase a na pozícii vedúcej domáceho spravodajstva v Startitup. V Kryptomagazine sa venuje ekonomickým a realitným témam.