Štát predáva rodinný dom za 11-tisíc eur. Za zmienku však stoja aj iné nehnuteľnosti

  • Ceny nehnuteľnosti sú vysoké a ich štátny predaj sa teda veľmi oplatí.
  • Slováci sa tak môžu dostať k domom a bytom za smiešne ceny.
Ekonomika Štát predáva rodinný dom za 11-tisíc eur
Štát predáva rodinný dom za 11-tisíc eur. Zdroj: Shutterstock.com/fizkes, Jaroslav Moravcik

V Registri ponúkaného majetku štátu na predaj sa objavila ďalšia nehnuteľnosť. Pridal ju tam Okresný úrad Bratislava. Konkrétne ide o rodinný dom, ktorý leží v obci Senné v okrese Veľký Krtíš.

Vyvolávacia cena tohto domu je 11 410 eur a záujemcovia musia svoju cenovú ponuku úradu doručiť najneskôr do 30. júla 2024. Nehnuteľnosť sa nachádza konkrétne na adrese Senné 49 a má prípojku NN.

Kto sa nemôže zapojiť?

Do dražby sa nemôžu zapojiť konkrétne skupiny ľudí. Ide napríklad o tých, ktorí nezložili zábezpeku, ak ju správca požadoval, v lehote určenej správcom. Okrem toho sú to ľudia, ktorí sú spriaznenou osobou s inými záujemcami, a tí, ktorých cenová ponuka nebola v lehote určenej správcom doručená alebo ktorého cenová ponuka nebola vyjadrená pevnou sumou.

Táto nehnuteľnosť však nie je jediná, ktorá sa v registri nachádza. Napríklad v meste Hlohovec sa nachádzajú poškodené rodinné domy, ktorých vyvolávacia cena je neuveriteľných 6 eur.

K pozemkom v katastrálnom území obce Močenok sa môžete dostať už od 7 600 eur.

98%

Už sa viac neboj o svoje peniaze.

Investuj a premeň svoje obavy na príležitosť.

Sponzorovaný obsah
Finančné rozdielové zmluvy sú zložité nástroje a sú spojené s vysokým rizikom rýchlych finančných strát v dôsledku pákového efektu. Na 76 % účtov retailových investorov dochádza k finančným stratám pri obchodovaní s finančnými rozdielovými zmluvami u tohto poskytovateľa. Mali by ste zvážiť, či chápete, ako finančné rozdielové zmluvy fungujú, a či si môžete dovoliť podstúpiť vysoké riziko, že utrpíte finančné straty.

Zaujímavé nehnuteľnosti predávajú aj Železnice Slovenskej republiky

Späť
Strana 1/2Ďalej
Autor:
Karina Daráková
Karina Daráková

Karina Daráková pochádza spod Tatier a vyštudovala žurnalistiku na Univerzite Konštantína Filozofa v Nitre. V minulosti pôsobila v Novom Čase a na pozícii vedúcej domáceho spravodajstva v Startitup. V Kryptomagazine sa venuje ekonomickým a realitným témam.