TOP 2 nové kryptomeny, ktorým predpovedajú v budúcnosti raketový rast!

Analýzy
Kryptomeny: TOP 2. Zdroj: shutterstock.com/wacomka
Ťažba kryptomien Ťažba kryptomien

Klesajúci trend na trhu s kryptomenami neovplyvňuje vývoj nových projektov, ktoré prichádzajú s riešeniami v rámci technológie blockchain a ponúkajú praktické využitie. Kryptomenový denník Cryptonews upozornil na niekoľko takýchto projektov, z ktorých sme pre vás vybrali 2 tipy.

1. Dash 2 Trade (D2T)

Ide o jeden z nových projektov, ktorý si kladie za cieľ stať sa akýmsi „Bloombergovým terminálom pre kryptomeny”. Platforma plánuje ponúkať vysokokvalitné výskumno-analytické nástroje pre investorov, ktoré im majú pomôcť vylepšiť ich investičné stratégie. Token D2T je platidlom, ktoré sprístupňuje potenciálnym záujemcom služby Dash 2 Trade. Projekt získal od investorov za posledný mesiac viac ako 6 miliónov dolárov. Kryptomenu môžete kúpiť v predpredaji tu.

Nakupuj a obchoduj kryptomeny na Binance, najlepšej a najlacnejšej burze na svete. V spolupráci sme pre teba pripravili špeciálne zľavy a bonus až do 50 USD! Vytvor si účet cez >>>náš odkaz<<< a získaj doživotnú zľavu 5 % na obchodné poplatky. Návod, ako jednoducho a lacno kúpiť a obchodovať kryptomeny, nájdeš v tomto článku.

2. IMPT (IMPT)

Ďalší projekt, ktorý má potenciál v budúcnosti osloviť širšie vrstvy investorov a spoločností, je IMPT. Prečo? IMPT je environmentálne a klimaticky orientovaná platforma, ktorá umožňuje záujemcov nakupovať tzv. uhlíkové kredity, ktoré môžu predávať a využívať ich tak na kompenzáciu svojej uhlíkovej stopy. Projekt vznikol na myšlienke aktívneho boja proti klimatickým zmenám s cieľom využiť na tento účel práve technológiu blockchain.

IMPT: kryptomena, ktorá môže v budúcom roku veľmi narásť. Zdroj: IMPT

IMPT: kryptomena, ktorá môže v budúcom roku veľmi narásť. Zdroj: IMPT

Že nejde len o veľké slová potvrdzuje vyše 25 000 spoločností vrátane gigantov ako Samsung, Microsoft, Amazon či Netflix, ktorí s IMPT spolupracujú. Token IMPT sa dá kúpiť už dnes v predpredaji za 0,023 dolára a v čase písania tohto článku je jeho kapitalizácia viac ako 13 miliónov dolárov.

Čítaj ďalej: POZOR: EÚ sa chystá zakázať tieto kryptomeny! Držíte niektoré z nich?