2020 ako rok marihuany – Budú konopné akcie nasledovať Bitcoin?

Ťažba kryptomien Ťažba kryptomien

Marihuana bola začiatkom 2019 témou č.1 a konopné akcie leteli do nevídaných výšin. Január 2019 by sa dal nazvať aj mesiacom, kedy praskla marihuanová bublina. Nové odvetvie priemyslu po prvom hype spojenom s legalizáciou trávy pekne sfúklo a teraz, o rok neskôr, je pripravené odraziť sa odo dna. Podobne, ako pred rokom Bitcoin.

Mnohí analytici priemysel s marihuanou označili ako za jedného z možných ťahúňov S&P v roku 2020. Bear market z neho vyhnal čierne ovce – firmy, ktoré sa v snahe kapitalizovať na raste viac sústredili na cashflow, než na svoje produkty – a ostala iba kvalita.

Konopný trh sa podobá Bitcoinu s ročným oneskorením

Vidieť to aj na MJ ETF (MariJuana Exchange Traded Fund – teda akýsi index marihuanového trhu), ktorý po bearmarkete v roku 2019 konečne zaznamenal ziskový týždeň. A nie iba to, prerazil dokonca aj rezistenciu formácie falling vedge.

Trh s marihuanou teda vyzerá dobre a v roku 2020 by mohol byť jedným z vedúcich segmentov. Možno dokonca prekoná ATH, ktoré vytvoril počas poslednej bubliny. Nepripomína vám to tak trochu Bitcoin na začiatku minulého roka?

Videli ste už najnovší diel LIVE Trading 2.0?

(článok pokračuje pod videom)

Sledujte BitLink

Konopné akcie teraz vyzerajú dobre a sú pripravené na zdravý rast. Väčšina z nich sa obchoduje pod vypočítanou “inherentnou hodnotou” s PE pod 10 bodmi (počas bubliny to boli stovky až tisíce bodov).

Marihuana je pripravená na ďalšie veľké rallye, nie nepodobné tomu, aké v roku 2019 zaznamenal Bitcoin. Ak obchodujete kryptomeny, odporúčame pozrieť sa na konopné akcie. Reagujú dosť podobným spôsobom, pretože ide o mladý trh. Konopné akcie sú narozdiel od kryptomien regulované, avšak čaká ich zaujímavý rok a aj my sa im budeme venovať viac.

Ak neviete, kde obchodovať konopné akcie, ozvite sa nám e-mailom na [email protected]

Čo čítať ďalej?

Ontology a technológie – Interview Ning Hu s BTC Echo (1/2)