Instagram oznámil veľkú NFT spoluprácu, token FLOW zareagoval 72 % rastom

Novinky Instagram prichádza s novinkou zo sektoru NFT
Instagram prichádza s novinkou zo sektoru NFT. Zdroj: Shutterstock.com/mundissima
BITmarkets BITmarkets

Sociálny gigant Instagram prichádza so spoluprácou zo sveta NFT na globálnej úrovni. Súčasťou spolupráce je aj sieť Flow, ktorej token FLOW reagoval po správe vysokým rastom.

Instagram a Flow

Instagram patrí bezpochyby k lídrom sociálnych médií. Jeho iniciatíva v sektore NFT sa tentokrát rozšíri prostredníctvom blockchainu Flow až do viac ako 100 krajín sveta.

Na túto významnú novinku pozitívne zareagoval token FLOW, ktorý za posledných 24 hodín narástol o viac ako 45 %. Za posledných 30 dní vzrástol až o 72 %. V čase písania tohto článku sa jeho cena pohybovala na úrovni 2,62 USD.

Čo prinesie táto spolupráca fanúšikom NFT? Budú mať jedinečnú možnosť prezentácie svojich NFT tokenov v službe Mety. Štart tohto projektu bol oficiálne spustený v beta verzii v USA počas mája. Teraz sa rozširuje prakticky do celého sveta.

Prečítaj si tiež: Centrálne banky chcú zničiť Bitcoin, pomôžu im v tom CBDC

Nakupuj a obchoduj kryptomeny na Binance, najlepšej a najlacnejšej burze na svete. V spolupráci sme pre teba pripravili špeciálne zľavy a bonus až do 50 USD! Vytvor si účet cez >>>náš odkaz<<< a získaj doživotnú zľavu 5 % na obchodné poplatky. Návod, ako jednoducho a lacno kúpiť a obchodovať kryptomeny, nájdeš v tomto článku.

Blockchain Flow sa preslávil najmä vďaka športovým NFT projektom NBA Top Shot, NFL All Day a UFC Strike. Zo strany Instagramu to však ani zďaleka nebude koniec. Spoločnosť Meta, ktorá spravuje Instagram, v máji oznámila, že sa plánuje integrácia NFT zo siete Etherea, Polygonu a Solany.

Čítaj ďalej: Bitcoin je teraz extrémne lacný, tvrdí analytik spoločnosti Bloomberg

0 Dní
0 Hodin
0 Minút
0 Sekúnd
TAGY: