TradingView a Poloniex – Obchodovanie bude jednoduchšie!

Novinky TradingView a Poloniex - Obchodovanie bude jednoduchšie!
TradingView a Poloniex - Obchodovanie bude jednoduchšie! Zdroj: shutterstock.com/ECOENS
Ťažba kryptomien Ťažba kryptomien

V súčasnosti je obchodovanie s kryptomenami profesionálnou činnosťou s rastúcim počtom účastníkov. Vysoká volatilita však spôsobuje, že je extrémne riziková, zároveň je aj príťažlivá pre mnohých investorov pre svoj potenciál zisku. V dôsledku toho sa zvyšuje počet profesionálnych obchodníkov, ktorí vstupujú do kryptosveta. Chcú mať pritom úplné pohodlie a nástroje aké ponúkajú “štandardné” burzy, ktoré obchodujú s inými aktívami, ako sú kryptomeny.

Na tieto výzvy reaguje profesionálna obchodná platforma TradingView. 26. Marca oznámila integráciu kryptoburzy Poloniex a jej “Trading Boardu”. Obchodníci budú mať teraz priamy prístup cez TradingView k svojim účtom na Poloniexe.

Viac o kryptomenách sa dočítate na našich stránkach

Platforma TradingView

TradingView je už dlho jednou z preferovaných platforiem, ktoré používajú profesionálni obchodníci. Ako ľahko použiteľná platforma pre finančnú vizualizáciu a analýzu je TradingView jednou z najlepších a najpoužívanejších sietí pre obchodníkov a investorov. Umožňuje miliónom obchodníkov na celom svete vymieňať si vedomosti, zdieľať obchodné praktiky a diskutovať o obchodných nápadoch.

V súčasnej dobe mnoho obchodníkov s kryptomenami používa platformu TradingView na analýzu grafov a ako vhodný nástroj, ktorý im umožňuje pozorne sledovať ich investície. Až doposiaľ, okrem Coinigy, neexistovala žiadna profesionálna možnosť obchodovať priamo na kryptoburzách. Integráciou Trading Boardu burzy Poloniex tak TradingView otvára brány do tohto sveta. Kryptoobchodníci budú mať prístup k oveľa viac nástrojom a funkciám, ako kedykoľvek predtým.

Akvizícia spoločnosti Circle

Poloniex je považovaný za jednu z najväčších kryptobúrz v USA. Vo februári spoluzakladatelia spoločnosti Circle, Sean Neville a Jeremy Allaire oznámili akvizíciu spoločnosti Poloniex. Táto akvizícia potvrdila záujem obchodníkov z Wall Street participovať na trhu s kryptomenami. Okrem toho, že sa Circle pokúša upevniť svoju pozíciu na kryptotrhu, stala sa týmto aj priamym konkurentom takých spoločností, ako sú Coinbase, Kraken alebo Binance.

Záverom

Obchodovanie s kryptmenami je odvetvie, ktoré je ešte stále v počiatočnej fáze. Spolupráca medzi spoločnosťami Poloniex a TradingView je znamením, že kryptomeny sa stávajú čoraz obľúbenejšími u profesionálnych obchodníkov, vrátane tých z Wall Street.

Čo myslíte, môže byť záujem obchodníkov z Wall Street jedným z dôvodov, prečo sú ceny kryptomien tak nízko? Nie je to nemožné. Držia predsa v rukách taký kapitál, ktorý má silu manipulovať kryptotrhom, ktorého kapitalizácia nie je príliš vysoká. Vývoj budeme ďalej sledovať a informovať vás na našich stránkach.

Sledujte novinky z kryptosveta a navštívte náš Facebook, prípadne Instagram,  alebo Twitter. Neváhajte sa tiež prihlásiť na odber notifikácií. Inštrukcie získate po kliknutí na zvonček vľavo dole.

Autor:
Redakcia Kryptomagazínu
Redakcia Kryptomagazínu

Na Kryptomagazine nájdete originálne spravodajstvo o kryptomenách tvorené odborníkmi, ktorí z tohto magazínu spravili najlepší zdroj informácií o digitálnych menách a decentralizovaných technológiách.