Bitcoin prekonal svoj rekord – získal až 40 miliónov hodlerov, ktorí stále pribúdajú

Novinky Bitcoin dosiahol ďalší významný rekord
Bitcoin dosiahol ďalší významný rekord. Zdroj: Shutterstock, Morrowind
BitmarketsBitmarkets

Bitcoin opäť dosiahol nový a významný rekord. Prekonal míľnik 40 miliónov hodlerov v reťazci. Bude tento ukazovateľ rásť?

Bitcoin prekonal rekord

Podľa najnovších údajov populárneho portálu IntoTheBlock Bitcoin dosiahol ďalší významný míľnik. Celkový počet adries, ktoré držia akékoľvek množstvo BTC, prekonal hranicu 40,2 milióna. Aj napriek poklesu týchto adries vo februári sa počet bitcoinových adries dokázal vrátiť na nové maximá. Tento ukazovateľ v podstate priamo koreluje s rastúcim dopytom a mierou prijatia BTC.

Prečítaj si tiež: Rusko zvažuje akceptovanie platieb v Bitcoine za ropu a plyn

Chceš rýchlo nakúpiť/predať kryptomeny a neplatiť obrovské sumy za túto službu? V tom prípade si nájdi overenú zmenáreň, ktorá ťa neokradne na skrytých poplatkoch. My jednoznačne odporúčame burzu Binance, kde nájdeš široký výber kryptomien. Vytvor si účet cez >>>tento odkaz<<< a získaš doživotnú zľavu na obchodné poplatky.

Inštitucionálne prijatie

Absolútny vrchol inštitucionálneho prijatia BTC bol dosiahnutý ešte v roku 2021. Odvtedy však tento údaj výrazne klesol. Zdá sa však, že sa tempo rastu opäť prebúdza. Spoločnosť Goldman Sachs môže mať na tomto ukazovateli výrazný podiel. Pred nedávnom predstavila novú metódu expozície pre svojich klientov. Adopcia tak postupne začína rásť.

Narastá aj počet a výška investícií do kryptomien zo strany veľkých spoločností. Spoločnosť Terra, ktorá spravuje token LUNA, oznámila, že v nasledujúcich troch mesiacoch plánuje aktívne nakupovať veľké množstvo BTC, a to až v cene 125 miliónov USD denne.

Tento fakt potvrdzujú aj historické údaje z reťazca, ktoré ukazujú, že Terra aktuálne vlastní až 1 miliardu USD a od 20. marca každý deň nakupuje približne 3 000 BTC.

0 Dní
0 Hodin
0 Minút
0 Sekúnd
Zdroj: u.todayTAGY:

Najčítanejšie články

1

Veľká banka varuje. Jej klienti môžu ľahko prísť o peniaze na účte

2

Apokalypsa v Biedronke. Zákazníci dostávajú dvojmetrové účtenky

3

Slovnaft odstavil výrobu. Rafinériu to bude stáť 100 miliónov eur

4

Známa automobilka hlási miliónové straty. Skončí na pohrebisku dejín?

5

Zmeny v MHD platné od septembra: O niektorých z nich by ste mali vedieť

PR články

Fibonacciho nástroje: Ako vďaka nim zlepšiť svoje obchodné zručnosti?

PR články  | 6. septembra 2024

PR článok XTB. Trading je špecifickou disciplínou, ktorá nie je pre každého. Na rozdiel od dlhodobých investorov, obchodníci často pracujú s celým radom analytických funkcií, ktoré im pomáhajú v lepšej predikcii trhových pohybov.

Od nováčika k úspešnému traderovi

Margex - Revolučná kryptoburza, ktorá ťa prekvapí svojimi funkcionalitami

Marek Jendrál  | 5. septembra 2024

Margex sa považuje za jednu z najjednoduchších kryptomenových búrz, čo ocenia nielen začiatočníci, ale aj profesionálni obchodníci.

Komplexná kryptomenová burza Margex