Binance pripravila veľkú zľavu pre traderov – obchodovanie do konca februára skoro zadarmo!

Novinky Binance nulové poplatky
Binance nulové poplatky, zdroj: Binance.com
Ťažba kryptomien Ťažba kryptomien

Binance rozšírila zľavu na poplatok za obchodné páry USDⓈ-M BUSD na Binance Futures pre všetkých nových a existujúcich používateľov Binance.

Obdobie zľavy: 2021-12-01 00:00 AM 2022-02-28 23:59 PM (UTC)

Táto akcia sa vzťahuje na všetky existujúce obchodné páry USDⓈ-M BUSD vrátane trvalých kontraktov ETHBUSD, BTCBUSD, BNBBUSD, ADABUSD, XRPBUSD, SOLBUSD, FTTBUSD, DOGEBUSD a akýchkoľvek nových BUSD obchodných párov, ktoré budú dostupné na futures počas obdobia akcie. Počas obdobia zľavy je štruktúra poplatkov za obchodné páry USDⓈ-M BUSD takáto:

Maker: -0,0100 %

Taker: 0,0230 %

Ako tvorca objednávok ti tak ešte burza dokonca zaplatí -0,0100 % z otvorenej pozície. Rovnako aj v prípade taker pozície je poplatok prakticky nulový.

Ak chceš nakupovať kryptomeny cez internet, jednoznačne odporúčame použiť burzu Binance, kde máš široký výber coinov a jedny z najnižších poplatkov na trhu. Tie si ešte môžeš znížiť o 5 %, ak si vytvoríš účet cez >>>tento odkaz<<< a o ďalších 25 % nákupom BNB tokenov.

Ako obchodovať na Binance zadarmo?

Stačí si iba vytvoriť účet na burze. Môžeš využiť náš link a zľava si ti ešte o ďalších 10 % navýši. Inak netreba spĺňať žiadne iné špeciálne podmienky. Využiť túto zľavu môžu starí aj noví používatelia bez limitov na množstvo kapitálu na burze. Treba však obchody otvoriť iba na niektoré špeciálne páry. Konkrétne za kryptomenu BUSD, ktorá funguje na rovnakom princípe ako USDT stable coin. S tým rozdielom, že BUSD je altcoin, ktorý patrí burze Binance.

Prečítaj si aj: Ďalší Black Friday na trhu s kryptomenami – môže za to americký FED?

Autor:
Ľuboš Kovár
Ľuboš Kovár

Kryptomenám sa venuje už od strednej školy. Za niekoľko rokov vybudoval z Kryptomagazínu najväčší kryptomenový a zároveň ekonomický magazín na Slovensku.