Podľa týchto údajov nás už nečaká žiadny veľký výpredaj – vráti sa Bitcoin konečne na býčiu vlnu?

Ťažba kryptomien Ťažba kryptomien

Podľa spoločnosti Santiment by nás v najbližšom období už nemal zastihnúť žiadny veľký výpredaj. Údaje od spomínanej kryptografickej spoločnosti ukazujú, že ponuka Bitcoinov na burzách od polovice mája neklesá. Tento fakt môže byť určitým uistením, že sa medvedí trh blíži ku koncu.

Prečítajte si tiež: Bitcoin analýza – Môžeme očakávať odraz od 33 000 USD?

Množstvo BTC držaných na burzách je najnižšie od začiatku januára.

”Šesťmesačné minimum je sľubným znamením, pretože vo všeobecnosti naznačuje, že sa znížilo riziko ďalších veľkých výpredajov BTC.”

Najväčší prílev na burzách bol zaznamenaný začiatkom mája. Už tento fakt nám predpovedal riziko prudkého výpredaja BTC, následkom čoho prišiel trh kryptomien 19.mája o 1,2 bilióna USD.

Na sledovanie ceny Bitcoinu z krátkodobého aj z strednodobého hľadiska nám môžu údaje o výmenných tokoch BTC ukázať dôležité informácie. Vysoké prílevy prostriedkov môžu naznačovať výpredaj, keďže investori presúvajú svoje kryptomeny so svojich peňaženiek za účelom predaja.

Každopádne medzi investormi a veľrybami je stále viac optimistických faktorov. Rýchlosť ako bol Bitcoin prijatý v Latinskej Amerike, presun minerov z Číny do iných svetových destinácií či fakt, že Bitcoin už dosiahol svoje dno. Toto všetko sú dôvody pre nástup Bitcoin na býčiu vlnu.

Chceš sa naučiť obchodovať na burze a získať plnú podporu od našich traderov? Využi našu letnú 50 % zľavu na VIP členstvo. Čaká ťa denný update trhu na 90 párov, signály, denný video update, live streamy a letná škola tradingu.

Kam povedú kroky minerov po odchode z Číny? Hlásia sa zaujímavé destinácie