SPRÁVY – Štátna pokladnica USA si požičala ďalšie 3 bilióny USD – Investori Telegram tokenu pravdepodobne nedostanú celú čiastku investície

Ťažba kryptomien Ťažba kryptomien

Telegram núti amerických investorov, aby okamžite ukončili zmluvu z projektov, čím dostanú iba 72 % svojej investície, zvyšok prepadne v prospech projektu. Na druhej strane však nie je vylúčené nové ICO.

Na našom YouTube kanáli BitLink dnes vyšiel LIVE Trading. Mrknite naň, a ak ste tak ešte neurobili, prihláste sa na odber našich videí.

(článok pokračuje pod videom)

Štátna pokladnica USA si požičala ďalšie 3 bilióny USD

Ministerstvo financií USA v pondelok oznámilo, že si bude „požičiavať” rekordné 3 bilióny dolárov na podporu amerického hospodárstva. Tento krok nastane potom, ako Federálny rezervný systém pred prvou vlnou Covid-19 vytlačil viac ako 6 biliónov dolárov a 1,5 bilióna dolárov pridal k štátnemu dlhu.

Analytici očakávajú, že sa opäť začne prehlbovať kríza. Už teraz je dlh USA na rekordných hodnotách a každý rok rastie exponenciálne. Rok 2020 však môže byť zlomovým. Toľko, koľko si USA požičalo len počas prvého štvrťroka, si nepožičalo ani počas desiatich rokov.

K halvingu sme pre čitateľov pripravili špeciálnu súťaž o ceny v hodnote 130 EUR. Podmienky sú jednoduché. Viac info tu: SÚŤAŽ – Prinášame halvingovú súťaž o ceny v hodnote 130 EUR!

Ako obchodovať Bitcoin halving?

Halving je už naozaj za rohom. Do jeho začiatku ostávajú iba tri týždne. 12.5.2020 sa odmeny za ťažbu Bitcoinu znížia na polovicu a vo svete miningu to bude veľká udalosť. Mnoho firiem veľmi rýchlo skrachuje a tie, ktoré ostanú prejdú veľkými zmenami aby sa udržali v zisku. Ako to však ovplyvní bežných traderov, hodlerov či bežných fanúšikov kryptomien, ktorí majú v Bitcoine nejaké peniaze?

S veľkou pravdepodobnosťou môžeme očakávať naštartovanie cenového rastu. Nie je však jasné, či príde už počas halvingu, alebo s niekoľkomesačným oneskorením.

Možno ťa bude zaujímať: Vysoká škola tradingu – Produkt, ktorý ťa naučí úspešne obchodovať na burze

Investori Telegram tokenu pravdepodobne nedostanú celú čiastku investície

Telegram núti amerických investorov, aby okamžite ukončili zmluvu z projektov, čím dostanú iba 72 % svojej investície, zvyšok prepadne v prospech projektu.

Platforma pre zasielanie správ tiež vylučuje amerických investorov z možnosti pôžičky. Pôvodne prisľúbili vrátenie až 110 % pôvodnej investície. To iba v tom prípade, ak by si celú refundáciu rozdelili na niekoľko častí. Podľa listu zaslaného investorom z 4. mája Telegram uviedol, že americkí investori nebudú môcť v projekte zostať ďalších 12 mesiacov. Toto rozhodnutie bolo vyvolané regulačnými výzvami v USA.

Nie je vylúčené ani pokračovanie tohto Gram projektu. Avšak nové vydanie mincí investorom(možno cez ICO) bude už bez účasti občanov USA:

„Bohužiaľ, vzhľadom na postavenie investorov zo Spojených štátov a na základe neskorších rozhovorov s príslušnými orgánmi a našimi právnikmi sme sa ťažko rozhodli a ukončili celý projekt v rámci USA” uviedla spoločnosť.

Viac o Gram tokene si môžete prečítať tu. (EN)

Bitcoin halving – Všetko, čo o ňom potrebujete vedieť

Bitcoin sa chystá na najväčšiu udalosť roka 2020. Už o niekoľko dní nastane tretí halving tejto kryptomeny. Ide o fundament, na ktorý čakáme už niekoľko rokov. V minulosti totiž práve po halvingu začal ten najväčší rast celého trhu s kryptomenami. Všetci si pamätáme na obrovský krypto-ošiaľ z roku 2017. Aj ten má svoje korene práve v minulom halvingu.

Celý článok nájdete na tomto odkaze.

Máte záujem o nezávislé spravodajstvo? Sledujte nás na facebooku a prihláste sa na odber notifikácií. Nenechajte si ujsť novinky zo sveta a z kryptomien!

Čo čítať ďalej?

SÚŤAŽ – Prinášame halvingovú súťaž o ceny v hodnote 130 EUR!

Autor:
Redakcia Kryptomagazínu
Redakcia Kryptomagazínu

Na Kryptomagazine nájdete originálne spravodajstvo o kryptomenách tvorené odborníkmi, ktorí z tohto magazínu spravili najlepší zdroj informácií o digitálnych menách a decentralizovaných technológiách.