SPRÁVY – ETH veľryby nakupujú! – Ostane Bitcoin nad $9000? – Zlato na Bitfinexe

Ťažba kryptomien Ťažba kryptomien

Bitcoin sa na konci pracovného týždňa statočne drží nad 9000 $ na vrhu pásma akumulácie. Bohužiaľ, toto okrúhle číslo nemožno považovať za support. Ten máme o 200 $ nižšie. A čo je úplne najhoršie, nad nami sa nachádza veľmi silná rezistencia. Naskytla sa nám teda otázka – ako dlho sa tu ešte udržíme?

Náš Bitcoin analytik sa vo svojej analýze opýtal veľmi dobre – Ste long alebo short?

1D BTC/USD - Bitfinex

1D BTC/USD – Bitfinex

A čo vy?

Mysalíte si, že Bitcoin v roku 2020 prekoná rezistentné pásmo a otestuje historické maximum

Loading ... Loading ...

Bitcoin na súde uznaný za peniaze

Jedenásť rokov sa najväčšie mozgy sveta hádali o tom, či digitálne coiny možno považovať za peniaze. Jedni tvrdia že áno, iní zas nie. Stanovisko Európskej Únie a USA je jasné. Kryptomeny sú považované za komodity. Francúzsky súd v Nanterre (časť Paríža) však nesúhlasí. Bitcoin považuje za peniaze!

Viac sa dozviete už čoskoro v článku, ktorý momentálne pripravujeme. Publikovaný bude o 20:30 a nájdete ho kliknutím na tento link.

Prihláste sa na odber notifikácií (návod nájdete tu) a nenechajte si ujsť naše krypto-spravodajstvo.

Bitfinex spúšťa futures kontrakty na zlato

Chcete diverzifikovať do drahých kovov ale nechce sa vám chodiť za brokerom alebo kupovať fyzické zlato? Skúste burzu Bitfinex! Po novom tam totiž nájdete aj Gold Futures kontrakty.

Ale pozor! Tento produkt bol vytvorený sesterskou firmou Tether, ktorá spravuje aj rovnomenný stablecoin. Nové Tether Gold (XAU₮) môžete na Bitfinexe obchodovať, ako inak, voči USDT.

Viac info. na stránke cointelegraph.com.

Veľryby akumulujú Ethereum

Kryptomena Ethereum je dnes opäť v zelených číslach a zaznamenala rast o takmer 3%. Môže za to úspech DeFi, silné fundamenty a okrem iného aj akumulácia coinov v najväčších ETH peňaženkách.

Zatiaľ čo väčšina trhu padá, Ethereum si naďalej užíva slnko a momentálne už testuje hladinu 240 $. Bohužiaľ, má to aj negatívne následky. TOP100 najväčších peňaženiek už kontroluje viac než 25% celkovej kapitalizácie Etherea.

Trident HACK – Útočníci ukradli 266 000 osobných údajov

Vo svete kryptomien sa to len tak hemží hackmi. Nejakú dobu sme síce nezaznamenali žiadnu veľkú krádež samotných coinov z burzy, no každú chvíľu uniknú nejaké osobné údaje, či heslá.Najnovšie sa hackeri dostali do databázy Trident Crypto Fondu a ukradli odtiaľ informácie o viac než 266 000 užívateľoch, z toho 10 000 je ruskej národnosti.

Viac sa dočítate v našom článku.

Na záver ešte pridávame záznam posledného LIVE Tradingu. Ako to s Bitcoinom vyzerá z pohľadu technickej analýzy? Aké sú hlavné scenáre? A čo Ethereum a ďalšie alty?