SPRÁVY – Skvelá správa pre Litecoin! – Trh dnes konsoliduje – Krypto sa sleduje viac než hotovosť!

Ťažba kryptomien Ťažba kryptomien

Bitcoin dnes pri relatívne vysokej volatilite konsoliduje medzi hladinami 8500 – 8800 $. Trh s kryptomenami je vo vytržení. Nikto nevie, či ešte budeme klesať alebo začne retracement prepadu z prvých troch dní tohto týždňa. Analytici sa však zhodujú na jednom. Ak Bitcoin padne pod 8200 $, bude to poriadny prúser a cez halving budeme mať hlavy v smútku.

Pozn. red. – Podľa mňa je toto hlavný dôvod, prečo sa pozrieme pod 8200 $. Na vzniknutej panike potom veľryby budú kapitalizovať a nakúpia lacné coiny. Majte sa teda na pozore!

4h BTC/USD - Gemini

4h BTC/USD – Gemini

Bitfinex OKEX dnes pod DDoS útokom

Niekto sa očividne snaží manipulovať trhom s kryptomenami. Burzy Bitfinex a OKEX, ktoré sú zodpovedné za slušné percento objemu celého trhu a podieľajú sa na cenotvorbe, dnes zaznamenali DDoS útoky. CEO burzy OKEX už za dolapenie tohto hackera stihol vypísať odmenu.

Útoky tieto burzy na nejaký čas úplne paralyzovali. Ak tam máte peniaze, radšej si ich presuňte na inú burzu alebo si aspoň nastavte stoploss, aby ste sa nemuseli stresovať.

Viac o tejto téme v EN nájdete v tomto článku

Tim Draper – Kryptomeny sa sledujú viac než hotovosť!

Používate kryptomeny a myslíte si, že zákon na vás nedosiahne? Myslite znova! Bitcoin, podobne ako väčšina mincí, je anonymný iba pri správnom používaní a firmy, ktoré sa zaoberajú analýzou blockchainov vedia priradiť majiteľa k drvivej väčšine peňaženiek.

Ak používate Bitcoin, vláda to pravdepodobne vie a ak nie, raz to zistí. Dávajte si teda väčší pozor a na kriminálne aktivity spojené s kryptomenami radšej zabudnite.

Viac info v EN v tomto článku.

Bitcoin je od roku 2017 v downtrende

Crypto rallye z roku 2017 bolo legendárne a drvivá väčšina kryptomien sa z neho ani po dvoch rokoch nespamätala. Bitcoin rozhodne nie je výnimkou. Po historickom maxime z decembra 2017 (20 000 $) sa na začiatku leta 2019 vyšvihol na slušných 14 000 $ a tohtoročné rallye skončilo na 10 500 $. To ukazuje, že Bitcoin je ešte stále v bear markete.

Rozbor weekly grafu Bitcoinu nájdete tu:

(článok pokračuje pod odkazom)

Ak si oddialite graf, Bitcoin je od roku 2017 stále v downtrende

Bitfinex splatil Tetheru ďalších $100 miliónov

O kauze Tether sme nepísali už niekoľko mesiacov, no nemyslite si, že sa nič nedeje. Bitfinex má teraz za úlohu splatiť Tetheru stovky miliónov dolárov, aby sa vyčistilo účtovníctvo a obnovila dôvera investorov a štátnych orgánov. Spoločnosť Tether totiž touto pôžičkou čiastočne kryje svoje USDT tokeny.

Viac info v EN tu.

13 000 bankomatov v Južnej Kórei teraz podporuje výbery peňazí v LTC!

LitecoiN Foundation dnes oznámila partnerstvo s kórejskou spoločnosťou MeconCash, ktorá vlastní 13 000 bankomatov v krajine. Tie teraz po novom podporujú výbery a prevody peňazí v Litecoinoch. Skvelá správa pre túto kryptomenu! Čo poviete?

Viac info tu (v EN).