Najlepšia investičná aplikácia na trhu? Change Invest recenzia a návod

  • Hodiny sme strávili testovaním aplikácie Change invest.
  • Pripravili sme pre vás obsiahle video s návodom na jej používanie, krok po kroku.
  • Pre našich čitateľov máme navyše exkluzívny bonus.
Video Testovanie aplikácie Change invest
Testovanie aplikácie Change invest. Zdroj: shutterstock.com/I do it studio a Changeinvest

Máme pre vás skvelú správu. Na našom YouTube kanáli Kryptomagazin SK sme práve zverejnili nové video, ktoré by nemalo ujsť pozornosti žiadneho nadšenca investovania. Ide o podrobný návod na používanie investičnej aplikácie Change Invest.

Čo nájdete vo videu?

  • Detailné porovnanie Change Invest s inými populárnymi investičnými aplikáciami.
  • Kompletný návod krok za krokom, ako začať s Change Invest.
  • Tipy a triky pre maximálne využitie potenciálu aplikácie.
  • Analýza výhod a nevýhod Change Invest.

Hodiny sme strávili testovaním a skúmaním Change Invest, aby ame vám priniesli tie najrelevantnejšie informácie. Či už ste začiatočník alebo skúsený investor, toto video vám pomôže lepšie pochopiť, ako môžete využiť Change Invest vo svoj prospech.

Exkluzívna ponuka pre našich čitateľov

A to nie je všetko. Máme pre vás špeciálnu ponuku. Pri registrácii do aplikácie Change Invest môžete využiť náš exkluzívny promo kód HODL. Stačí ho zadať v prvom kroku registrácie do poľa “promo kód”.

Čo tým získate? Za vykonanie nákupu v minimálnej hodnote 100 EUR dostanete 10 EUR v BTC zadarmo. Je to skvelá príležitosť, ako si vyskúšať aplikáciu a zároveň získať bonus.

Unikátny promo kód pre čitateľov Kryptomagazínu

Pre čitateľov Kryptomagazínu máme unikátnu príležitosť – promo kód “HODL”. Stačí ho zadať v prvom kroku pri registrácii do poľa promo kód. Vďaka tomu získate 10 EUR v BTC zadarmo za vykonanie nákupu v minimálnej hodnote 100 EUR.

Promo kód

Promo kód. Zdroj: Changeinvest

 

Nepremeškajte túto príležitosť. Pozrite si naše nové video, dozviete sa všetko potrebné o Change Invest a môžete začať investovať inteligentnejšie. Nezabudnite sa prihlásiť na odber nášho YouTube kanála Kryptomagazin SK, aby vám neunikli ďalšie užitočné videá a tipy (nielen) zo sveta kryptomien.

Autor:
Henrieta Balázsová
Henrieta Balázsová

Vyštudovala psychológiu, no nakoniec jej učaroval svet marketingu. Na vlnách kreatívy surfuje od roku 2016. Venovala sa aj redaktorskej a editorskej činnosti pre viaceré redakcie.