Mobil reklama GuardiannnPC reklama Guardiannn

Výborné správy pre Slovákov: Zdravotné poisťovne chystajú nové zubné benefity

  • Už niekoľko mesiacov nemajú Slováci prístup k benefitom na zuby od zdravotných poisťovní.
  • To sa však čoskoro zmení, zoznam benefitov by sa mal rozšíriť.
Novinky Výborné správy pre Slovákov
Výborné správy pre Slovákov. Zdroj: Shutterstock.com/Irina Mikhailichenko, Trofimova Vika
BitmarketsBitmarkets

Téme benefitov, ktoré zdravotné poisťovne ponúkajú svojim poistencom, sme sa venovali iba nedávno. Zároveň sme pre vás pripravili veľký prehľad jednotlivých benefitov, ktorými sa poisťovne snažia získať nových poistencov.

Dôvodom bolo, že v apríli rezort zdravotníctva pristúpil k zrušeniu výhod spojených so zubami. Išlo o veľmi populárny benefit, ktorý Slováci využívali vo veľkom.

Účel to splnilo

Podľa ministerky zdravotníctva Zuzany Dolinkovej však tento benefit naplnil svoj účel a jeho potenciál ďalej zvyšovať účasť na preventívnych prehliadkach sa už vyčerpal. V dôsledku toho obľúbený benefit od 1. mája nefunguje. Pacienti tak u zubárov nechávajú viac peňazí.

Hlava rezortu však ešte v apríli informovala o tom, že jednotlivé zdravotné poisťovne už na nových benefitoch pracujú.

Portál tvnoviny.sk teraz píše, že ministerstvo zdravotníctva má komunikovať so zdravotnými poisťovňami ohľadom prínosu a nastavenia nových benefitov. Niektoré z nich by sa mali zameriavať na prevenciu najzávažnejších onkologických a kardiovaskulárnych ochorení.

98%

Už sa viac neboj o svoje peniaze.

Investuj a premeň svoje obavy na príležitosť.

Sponzorovaný obsah
Finančné rozdielové zmluvy sú zložité nástroje a sú spojené s vysokým rizikom rýchlych finančných strát v dôsledku pákového efektu. Na 76 % účtov retailových investorov dochádza k finančným stratám pri obchodovaní s finančnými rozdielovými zmluvami u tohto poskytovateľa. Mali by ste zvážiť, či chápete, ako finančné rozdielové zmluvy fungujú, a či si môžete dovoliť podstúpiť vysoké riziko, že utrpíte finančné straty.

Dá sa na zuboch ešte ušetriť?

Späť
Strana 1/3Ďalej
0 Dní
0 Hodin
0 Minút
0 Sekúnd
Zdroj: tvnoviny.skTAGY:
Autor:
Karina Daráková
Karina Daráková

Karina Daráková pochádza spod Tatier a vyštudovala žurnalistiku na Univerzite Konštantína Filozofa v Nitre. V minulosti pôsobila v Novom Čase a na pozícii vedúcej domáceho spravodajstva v Startitup. V Kryptomagazine sa venuje ekonomickým a realitným témam.