Hľadáte si prácu? Špičkový výrobca mliečnych výrobkov obsadzuje niekoľko pozícií

Ekonomika MEGGLE hľadá viacero nových ľudí
MEGGLE hľadá viacero nových ľudí. Zdroj: shutterstock.com/Parilov/rajo.sk
BitmarketsBitmarkets

MEGGLE Slovakia s. r. o., materská spoločnosť renomovanej značky Rajo, nielenže vyrába kvalitné produkty, ale zároveň kladie veľký dôraz na spokojnosť svojich zamestnancov.

Práve teraz máte jedinečnú príležitosť pripojiť sa k tímu, keďže spoločnosť aktívne hľadá nové posily. Pýtali sme sa PR manažérky, či ide o nejakú výnimočnú situáciu, keďže na portáli Profesia zverejnili naraz až 7 inzerátov. Dozvedeli sme sa, že ide o bežnú inzerciu či záskoky za zamestnancov, ktorí odchádzajú do dôchodku alebo na rodičovskú dovolenku.

Pozrite sa spolu s nami na to, či práve na vás nečaká skvelá kariérna príležitosť.

Manažér kvality

V oblasti potravinárstva nie je nič dôležitejšie ako kvalita produktov. MEGGLE preto hľadá skúseného manažéra kontroly kvality, ktorý bude mať na starosti dve laboratóriá – fyzikálno-chemické a mikrobiologické.

Čo sa od vás očakáva?

Manažér kontroly kvality zodpovedá za riadenie a organizáciu tímu laborantov, zabezpečenie zaškolenia nových kolegov, hodnotenie výrobkov a ich senzorických vlastností a za budovanie a udržiavanie systému riadenia kvality. Vaša práca bude kľúčová pre udržanie vysokých štandardov kvality, ktoré sú pre značku MEGGLE synonymom úspechu.

Od kandidátov sa očakáva vysokoškolské vzdelanie v oblasti potravinárstva alebo chémie, minimálne trojročná prax v riadení tímu a kontroly kvality v potravinárstve a pokročilé znalosti anglického jazyka. Skúsenosti s riadením laboratórií a zavádzaním nových procesov sú veľkou výhodou.

Základná mzda začína od 2 100 eur mesačne, s možnosťou mesačných prémií až do výšky 15 %. Okrem 13. a 14. mzdy a pravidelnej valorizácie mzdy MEGGLE ponúka aj rôzne vzdelávacie kurzy, príspevky na dôchodkové poistenie a mnoho ďalších benefitov, ktoré zabezpečia nielen profesionálny, ale aj osobný rozvoj.

98%

Už sa viac neboj o svoje peniaze.

Investuj a premeň svoje obavy na príležitosť.

Sponzorovaný obsah
Finančné rozdielové zmluvy sú zložité nástroje a sú spojené s vysokým rizikom rýchlych finančných strát v dôsledku pákového efektu. Na 76 % účtov retailových investorov dochádza k finančným stratám pri obchodovaní s finančnými rozdielovými zmluvami u tohto poskytovateľa. Mali by ste zvážiť, či chápete, ako finančné rozdielové zmluvy fungujú, a či si môžete dovoliť podstúpiť vysoké riziko, že utrpíte finančné straty.

Expedient chladeného skladu (Picker)

Ak máte skúsenosti s prácou v sklade alebo vo FMCG, MEGGLE ponúka pozíciu expedienta chladeného skladu, kde budete zodpovedať za prípravu tovaru na expedíciu, manipuláciu s tovarom, ako aj hygienicko-sanitačné práce.

Práca expedienta zahŕňa širokú škálu činností; od prípravy a manipulácie s tovarom cez prácu s paletovým vozíkom a skenerom až po starostlivosť o technické zariadenia. Pri tejto práci sa striedajú 8-hodinové a 12-hodinové zmeny. Práca sa vykonáva v chladenom prostredí s teplotou 5 °C.

Základná mzda na tejto pozícii je 1 280 eur mesačne, s možnosťou mesačných prémií až do 15 % a nástupného bonusu 600 eur. Okrem štandardných benefitov, ako sú príspevky na dôchodkové poistenie a Multisport karta, MEGGLE ponúka aj príplatok za prácu v chladnom prostredí.

Späť
Strana 1/3Ďalej
0 Dní
0 Hodin
0 Minút
0 Sekúnd
TAGY:
Autor:
Vanessa Massayova
Vanessa Massayova

Pochádza z Bratislavy, kde vyštudovala ruské a východoeurópske štúdiá na Filozofickej fakulte Univerzity Komenského. Žurnalistika bola najskôr iba jej hobby, neskôr sa však stala redaktorkou v Startitup. Teraz sa v Kryptomagazíne venuje aktualitám a zaujímavým témam.