Na Slovensko mieria ďalšie dve nové značky, ktoré sa chystajú zamiešať kartami na trhu

  • Slováci sa môžu tešiť na nové možnosti nakupovania.
  • Diskontné reťazce budú mať ďalšiu konkurenciu.
  • Prichádza aj značka pre náročných.
Ekonomika Na Slovensko putujú dve nové značky
Na Slovensko putujú dve nové značky. Zdroj: shutterstock.com/Solarisys/OleksSH
BitmarketsBitmarkets

Súčasťou slovenského maloobchodu sa čoskoro stanú dve nové značky, ktoré sľubujú, že zmenia ponuku na trhu. O ich príchode na Slovensko informoval ako prvý portál Peniaze na základe reportu spoločnosti Cushman&Wakefield, ktorá prenajíma komerčné priestory v krajine.

O akých značkách je reč?

Na otvorenie svojich prvých predajní na Slovensku sa pripravujú známy nemecký reťazec Woolworth a poľská značka Ochnik. Táto expanzia je jasným signálom, že náš trh je pre zahraničných hráčov atraktívny a plný potenciálu.

Pre slovenských spotrebiteľov to znamená nové možnosti, či už ide o dostupné produkty každodennej potreby alebo kvalitné kožené výrobky pre náročnejších zákazníkov.

98%

Už sa viac neboj o svoje peniaze.

Investuj a premeň svoje obavy na príležitosť.

Sponzorovaný obsah
Obchodovanie je riskantné a môžete pri ňom stratiť časť alebo celý investovaný kapitál. Poskytnuté informácie slúžia len na informačné a vzdelávacie účely a nepredstavujú akýkoľvek typ finančného poradenstva a/alebo investičného odporúčania.

Dve nové značky už čoskoro aj u nás

Zatiaľ čo Woolworth si už svoje meno vybudoval v Nemecku a ďalších krajinách ako diskontný gigant, na Slovensko by mohol priniesť čerstvý vietor.

Každý si v ňom príde na svoje

Spoločnosť je známa tým, že prináša široký sortiment tovaru za ceny, ktoré si môže dovoliť každý. Či už hľadáte vybavenie pre domácnosť, drobné dekorácie alebo dokonca oblečenie, Woolworth bude mať všetko pod jednou strechou.

S expanzným plánom na tisíce nových predajní v regióne môžeme očakávať, že Woolworth sa stane pravidelnou zastávkou pre každodenné nákupy mnohých Slovákov.

Luxusné kožené výrobky

Ochnik na rozdiel od diskontného reťazca prináša do slovenských ulíc niečo úplne iné. Táto poľská značka, známa svojimi luxusnými koženými výrobkami, ako sú tašky, kufre a oblečenie, má potenciál zaujať tých, ktorí hľadajú kvalitu a štýl bez kompromisov.

Ak máte radi vôňu pravej kože a vážite si remeselnú precíznosť, Ochnik bude práve pre vás. Je to značka, ktorá nekonkuruje lacným reťazcom, ale mieri na tých, ktorí sú ochotní investovať do trvácnych a kvalitných kúskov. Či už ide o elegantné čižmy alebo štýlovú bundu, ceny v obchodoch Ochnik odrážajú hodnotu, ktorú ponúkajú.

Počuli ste už o týchto značkách?

Loading ... Loading ...

Čo to znamená pre slovenský trh?

Nové značky prinášajú nielen čerstvé možnosti, ale aj zdravú konkurenciu, ktorá môže tlačiť na znižovanie cien a zlepšovanie služieb v už existujúcich obchodoch. Navyše, príchod značiek ako Woolworth a Ochnik potvrdzuje, že Slovensko je atraktívnym trhom, ktorý má potenciál rásť a prilákať ďalších medzinárodných hráčov.

Navyše, ako sme vás už stihli informovať v našom ďalšom článku, svoju prvú predajňu u nás už čoskoro otvorí aj sieť drogérií Hebe.

Táto spoločnosť, ktorá na poľskom trhu pôsobí od roku 2011, otvorí prvú prevádzku v Bratislave. Zákazníci z celého Slovenska však môžu naďalej využívať e-shop, ktorý je prístupný pre všetkých.

Konkrétne sa prvá predajňa Hebe na Slovensku otvorí v bratislavskom nákupnom centre Eurovea. Už teraz tam visí veľký banner oznamujúci, že obchod začne fungovať v októbri tohto roka.

0 Dní
0 Hodin
0 Minút
0 Sekúnd
Zdroj: PeniazeTAGY:
Autor:
Vanessa Massayova
Vanessa Massayova

Pochádza z Bratislavy, kde vyštudovala ruské a východoeurópske štúdiá na Filozofickej fakulte Univerzity Komenského. Žurnalistika bola najskôr iba jej hobby, neskôr sa však stala redaktorkou v Startitup. Teraz sa v Kryptomagazíne venuje aktualitám a zaujímavým témam.