Nezmeškajte príležitosť získať prácu snov s platom 2 700 eur. Ponúka ju táto spoločnosť

  • Okrem vysokého platu môžete získať množstvo benefitov.
  • Už zajtra to celé vypukne.
  • Nenechajte si ujsť šancu zmeniť svoj život.
Novinky Emirates hľadá posily v hlavnom meste Slovenska
Emirates hľadá posily v hlavnom meste Slovenska. Zdroj: M101 Studio
BITmarketsBITmarkets

O tom, že letecká spoločnosť Emirates hľadá do svojho tímu posily, sme vás informovali už dávnejšie v tomto článku. Najväčší medzinárodný dopravca na svete otvára svoje dvere pre ambicióznych uchádzačov, ktorí túžia po dynamickej kariére v letectve s množstvom benefitov.

Životná šanca

Dobrou správou je, že už v stredu 7. augusta sa vám naskytne príležitosť stretnúť sa s predstaviteľmi spoločnosti osobne, a to od 9.00 h v hoteli Crowne Plaza v Bratislave, ako informuje portál Interez. Práve tu sa uskutoční výberové konanie, ktoré vám môže zmeniť život.

Práca snov v Emirates

Hľadáte prácu, ktorá je nielen zaujímavá, ale aj plná výziev a odmien? Ako sme písali, Emirates hľadá ľudí s nadšením pre poskytovanie prvotriednych služieb, ktorí sú pripravení vytvárať nezabudnuteľné momenty pre svojich pasažierov.

Bezpečnosť je pre túto spoločnosť prvoradá, a preto ideálny kandidát musí byť schopný sebavedomo zvládať riadenie služieb, ochranu a bezpečnostné postupy na palube. Všetci noví členovia posádky dostanú možnosť absolvovať špičkové školenie v moderných zariadeniach spoločnosti v Dubaji.

98%

Už sa viac neboj o svoje peniaze.

Investuj a premeň svoje obavy na príležitosť.

Sponzorovaný obsah
Obchodovanie je riskantné a môžete pri ňom stratiť časť alebo celý investovaný kapitál. Poskytnuté informácie slúžia len na informačné a vzdelávacie účely a nepredstavujú akýkoľvek typ finančného poradenstva a/alebo investičného odporúčania.

Čo potrebujete na konkurz v Bratislave?

Pre tých, ktorí snívajú o epickom štarte svojej kariéry, je potrebné priniesť životopis v angličtine a aktuálnu fotografiu. Záujemcom sa odporúča vopred sa zaregistrovať, aby sa vyhli zbytočným formalitám na mieste.

Dá sa to aj na mieste

Ak však online registráciu nestihnete, prihlásiť sa môžete aj priamo počas dňa otvorených dverí v hoteli Crowne Plaza. Viac informácií o požiadavkách nájdete na stránke Emirates. Pripravte sa, že celý deň strávite na výberovom konaní, kde sa úspešní kandidáti dozvedia termíny ďalších hodnotení a pohovorov.

Čo sa očakáva od uchádzačov?

Medzi požiadavky na uchádzačov patrí minimálna výška 160 cm a schopnosť dosiahnuť 212 cm s natiahnutou rukou, čo je nevyhnutné pre bezpečnostné úkony na palube.

Dobrá znalosť angličtiny je povinná, a ak ovládate aj ďalšie jazyky, máte veľkú výhodu. Uchádzači musia byť schopní pracovať v tíme, efektívne komunikovať a riešiť náročné situácie. Dôležitá je aj absencia viditeľných tetovaní, ktoré by vytŕčali z uniformy.

98%

Už sa viac neboj o svoje peniaze.

Investuj a premeň svoje obavy na príležitosť.

Sponzorovaný obsah
Obchodovanie je riskantné a môžete pri ňom stratiť časť alebo celý investovaný kapitál. Poskytnuté informácie slúžia len na informačné a vzdelávacie účely a nepredstavujú akýkoľvek typ finančného poradenstva a/alebo investičného odporúčania.

Množstvo výhod a benefitov

Spoločnosť Emirates ponúka svojim zamestnancom množstvo výhod a príležitostí na osobný a profesionálny rast.

Zamestnanci dostávajú ubytovanie v luxusných apartmánoch s pokrytými nákladmi na energie, no zabezpečenú majú tiež bezplatnú dopravu do a z práce, ako aj zdravotné poistenie. Okrem toho sa podieľajú na zisku spoločnosti a majú 30 dní platenej dovolenky ročne.

Navyše, zvýhodnené letenky pre rodinu a priateľov umožňujú zamestnancom cestovať a tráviť čas s blízkymi.

A to nie je všetko

Palubní sprievodcovia Emirates majú možnosť cestovať do viac ako 135 miest v 77 krajinách. Každý mesiac dostávajú svoj rozvrh dva týždne vopred, čo im umožňuje plánovať si voľný čas a osobné aktivity.

Tento deň otvorených dverí je skvelou príležitosťou na začiatok novej kariérnej etapy, pretože práca v Emirates neznamená len cestovanie.

Spoločnosť ponúka možnosť kariérneho rastu od ekonomickej triedy až po prvú triedu, vrátane pozícií supervízorov a vedúcich palubného personálu. Kariérny rast závisí od výkonu a schopností zamestnancov, čo znamená, že každý má šancu rásť v rámci spoločnosti.

0 Dní
0 Hodin
0 Minút
0 Sekúnd
Zdroj: InterezTAGY:
Autor:
Vanessa Massayova
Vanessa Massayova

Pochádza z Bratislavy, kde vyštudovala ruské a východoeurópske štúdiá na Filozofickej fakulte Univerzity Komenského. Žurnalistika bola najskôr iba jej hobby, neskôr sa však stala redaktorkou v Startitup. Teraz sa v Kryptomagazíne venuje aktualitám a zaujímavým témam.