Ponúka značkové veci za výhodné ceny. Populárny obchod otvára na Slovensku ďalšiu prevádzku

  • Obchod HalfPrice si mnohí Slováci spájajú s výhodnými cenami a značkovým oblečením.
  • Na Slovensku pribudne ďalšia prevádzka, nachádzať sa bude v Bratislave.
Novinky Ponúka značkové veci za výhodné ceny
Ponúka značkové veci za výhodné ceny. Zdroj: Shutterstock.com/maxbelchenko, Urbanscape
BITmarketsBITmarkets

Značka HalfPrice vstúpila na slovenský trh ešte v roku 2022 a ihneď si získala srdcia nákupných maniačok. Ide o značku, ktorá patrí skupine CCC Group. Slovákom ponúka značkové oblečenie, obuv, no aj doplnky do domácnosti. To všetko za výhodné ceny.

Portál Forbes poukázal na to, že počet predajní HalfPrice na Slovensku bude vyšší. Šiesta predajňa sa bude nachádzať v Bratislave, konkrétne v nákupnom centre Bory Mall.

Superlacné značkové veci

V HalfPrice na Slovákov čaká značkový tovar, ktorý môžu získať za veľmi výhodné ceny. Tieto ceny sú často až o 80 percent nižšie, než by mali byť. Okrem oblečenia, obuvi a bytových dekorácií predajne ponúkajú aj kozmetiku, rôzne doplnky alebo športové potreby.

Nová prevádzka HalfPrice „vyrastie” na mieste, kde bola predajňa so športovými potrebami. Juraj Nevoľník, šéf Penta Real Estate, uviedol:

Nedávno sme podpísali zmluvu s veľkým predajcom HalfPrice. Ide o sieť na spôsob veľkých amerických outletov s ponukou značkového oblečenia. 

Spoločnosť Penta Real Estate predložila koncom júna dokumenty na posúdenie vplyvov na životné prostredie týkajúce sa projektu rozšírenia nákupného centra Bory Mall. Súčasťou tejto dokumentácie je aj návrh na vybudovanie nového námestia, ktoré nahradí súčasné exteriérové parkovisko medzi Nemocnicou Bory a nákupným centrom Bory Mall.

Nevoľník ďalej uviedol, že HalfPrice sedí z hľadiska ich cieľovej skupiny aj do rôznorodosti nájomníkov Bory Mall. V súčasnosti sú priestory tohto obchodného centra obsadené na 98 percent. Toto číslo sa však mení, pretože niektorí nájomcovia sa ešte relokujú, presúvajú alebo striedajú.

Spoločnosť Penta Real Estate aktuálne pripravuje predaj nákupného centra Bory Mall, pričom transakciu plánuje uzavrieť do konca tohto roka.

Expanzia značky HalfPrice na Slovensku šiestou predajňou pravdepodobne neskončí. Na Profesii sa totiž nachádza niekoľko inzerátov, ktoré stoja za pozornosť. Podľa týchto inzerátov by sa ďalšia prevádzka mala nachádzať v bratislavskom Avione, no aj v košickej Optime.

98%

Už sa viac neboj o svoje peniaze.

Investuj a premeň svoje obavy na príležitosť.

Sponzorovaný obsah
Obchodovanie je riskantné a môžete pri ňom stratiť časť alebo celý investovaný kapitál. Poskytnuté informácie slúžia len na informačné a vzdelávacie účely a nepredstavujú akýkoľvek typ finančného poradenstva a/alebo investičného odporúčania.

HalfPrice si Slovákov získal

Prvá prevádzka HalfPrice na Slovensku bola otvorená koncom apríla 2022. Táto prevádzka sa však nenachádzala v Bratislave, ale v nitrianskom obchodnom centre Promenáda, píše portál Stratégie.

Joanna Czyżewska, viceprezidentka správnej rady HalfPrice pre predaj, uviedla:

V Nitre bola otvorená predajňa HalfPrice v novom nákupnom centre Galéria Promenáda. Prvá slovenská predajňa sa rozprestiera na ploche cez 1500 m2, kde zákazníci nájdu rozmanitú ponuku tovarov prispôsobenú vkusu slovenských lovcov módnych trendov za výhodné ceny. Začíname vo veľkom slovenskom meste, no už teraz máme naplánované ďalšie atraktívne lokácie pre naše predajne na Slovensku.

Expanzia siete HalfPrice je skutočne rýchla. V Európe je takýchto predajní už viac ako 60. Okrem Slovenska reťazec pôsobí aj v Rakúsku, Poľsku, Českej republike, Slovinsku, Chorvátsku i v Maďarsku.

0 Dní
0 Hodin
0 Minút
0 Sekúnd
Zdroj: Forbes.skTAGY:
Autor:
Karina Daráková
Karina Daráková

Karina Daráková pochádza spod Tatier a vyštudovala žurnalistiku na Univerzite Konštantína Filozofa v Nitre. V minulosti pôsobila v Novom Čase a na pozícii vedúcej domáceho spravodajstva v Startitup. V Kryptomagazine sa venuje ekonomickým a realitným témam.