Už dnes štartuje olympiáda v Paríži. Kto ju u nás bude vysielať?

  • Už dnes oficiálne začínajú letné olympijské hry v Paríži.
  • Vysielať ich bude verejnoprávna STVR, a to na stanici :Šport a na Rádiu Slovensko.
  • Iné možnosti vysielania však už nie sú zadarmo.
Off topic Olympijské hry zavítajú tentokrát do Paríža
Olympijské hry zavítajú tentokrát do Paríža. Zdroj: shutterstock.com/Hethers/Miljan Zivkovic
BITmarkets BITmarkets

Už dnes štartujú Olympijské hry v Paríži, teda po štyroch rokoch si športoví fanúšikovia počas viac ako dvoch týždňoch rozhodne prídu na svoje. Kde to ale sledovať? O téme informoval portál Živé.

Dnes o 19:30 všetko započne veľkým otváracím ceremoniálom s cieľom zapáliť olympijský oheň. Zaujímavosťou je, že ceremoniál nebude na štadióne, ale na známej rieke Seina.

V Paríži tak bude súťažiť viac ako 10-tisíc športovcov, pričom slovenskú reprezentáciu bude tvoriť 28 športovcov, čo je, mimochodom, najmenej v ére samostatnosti našej republiky.

Nie je prekvapením, že práva na vysielanie si aj tentokrát uchmatla verejnoprávna STVR. Avšak, vysielanie nebude na všetkých jej programoch, ale len na stanici :Šport a vo vysielaní Rádia Slovensko.

Chystáte sa sledovať olympiádu v Paríži?

Loading ... Loading ...

Prípravy prebiehajú už niekoľko mesiacov. Momentálne dolaďujeme posledné grafické elementy. Pre nás, ako vysielateľa, je letná olympiáda určite najnáročnejším športovým podujatím. Je to ako simultánne bežiace majstrovstvá sveta v 45 športoch.

Je pochopiteľné, že prioritne sa bude venovať športom so slovenskou účasťou. Nebude to len o živom vysielaní, ale aj o špeciálnych reláciách. Najzaujímavejšou bude Olympijský denník s denným súhrnom výsledkov.

Na olympiáde sa stretne vyše 10-tisíc športovcov

Na olympiáde sa stretne vyše 10-tisíc športovcov. Zdroj: shutterstock.com/Hethers

Z Paríža budú obsah komentovať Marcel Merčiak, Pavol Gašpar, Ľuboš Hlavena, Vladimír Genda, Alfonz Juck, Stanislav Ščepán, Peter Zagiba, Martin Pohanič a Tomáš Košec.

Nebudú chýbať ani experti. Najmä slovenským športovcom sa budú priamo v dejisku venovať reportéri Slovenskej televízie Patrik Mitas, Samuel Brečka, Tomáš Zagiba, Ivan Janko a Tomáš Batiz. Hlavnými tvárami olympijského vysielania z bratislavské štúdia budú osvedčení moderátori Oľga Konečná a Tomáš Kotlárik.

STVR pri tejto príležitosti zriadilo aj špeciálnu webovú stránku, kde okrem všetkých podstatných informácií bude aj živé vysielanie vo Full HD kvalite, a to úplne zadarmo.

98%

Už sa viac neboj o svoje peniaze.

Investuj a premeň svoje obavy na príležitosť.

Sponzorovaný obsah
Obchodovanie je riskantné a môžete pri ňom stratiť časť alebo celý investovaný kapitál. Poskytnuté informácie slúžia len na informačné a vzdelávacie účely a nepredstavujú akýkoľvek typ finančného poradenstva a/alebo investičného odporúčania.

Ďalšie možnosti už nie sú zadarmo

Späť
Strana 1/2Ďalej
0 Dní
0 Hodin
0 Minút
0 Sekúnd
Zdroj: ŽivéTAGY:
Autor:
Michal Sobek
Michal Sobek

Vyštudoval odbor masmediálne štúdia. Od skončenia školy sa venuje redaktorstvu, pričom okrem technológií aktívne sleduje aj politické dianie, ktoré s jeho témami často úzko súvisí.