Vieme, na aké meme coiny by ste sa mali zamerať v 2. polroku 2024

Sponzorované články Meme coiny sú pre kryptomeny dôležité
Meme coiny sú pre kryptomeny dôležité. Zdroj: shutterstock.com/Dennis Diatel
BITmarkets BITmarkets

PR článok Angry Pepe Fork. Uprostred tretieho štvrťroka 2024 sú meme coiny v kurze. Brett (BRETT), Popcat (POPCAT), Angry Pepe Fork (APORK), Mog Coin (MOG) a Pepe (PEPE) budú určite dominovať tomuto trhu. Zatiaľ čo niektoré zaznamenávajú masívne zisky, ako napríklad Popcat a Pepe, niektoré žiaria vo svojom predpredaji.

Napríklad Angry Pepe Fork už získal takmer 200-tisíc dolárov a predpokladá sa, že do konca júla 2024 dosiahne 1 milión dolárov. Niektorí analytici naznačujú, že Angry Pepe Fork, ktorý je teraz v 1. fáze svojho predpredaja, sa môže stať ďalšou meme mincou s hodnotou 1 USD v tomto roku. Poďme sa dozvedieť viac.

Brett (BRETT): Mocná sila na trhu meme mincí

Brett (BRETT) je meme coin, ktorý sa v poslednom čase vezie na býčej vlne. Podľa údajov CoinMarketCap sa cena Brettu len za posledný rok zvýšila o viac ako 200 %. Kryptoanalytik Crash navyše zostáva pre tento token býčí. Vo svojom príspevku X Crash uvádza, že BRETT má dobrú pozíciu na prudký vzostup tejto býčej série.

Technická analýza mince Brett je tiež býčia. Napríklad približne päť technických ukazovateľov je teraz pre BRETT v nákupnej zóne. Analytici trhu preto urobili býčiu predpoveď ceny Brett. Predpovedajú jej potenciálny nárast na 0,20 USD do konca 3. štvrťroka 2024 – čo z nej robí jednu z meme mincí, ktoré treba sledovať.

Popcat (POPCAT): Na vzostupnej trajektórii

Popcat (POPCAT) je ďalšou meme mincou, ktorá v súčasnosti otáča hlavou na trhu kryptomien. Údaje z CoinMarketCap odhaľujú, že cena Popcatu za posledných 12 mesiacov vzrástla o 2 500 %. POPCAT navyše zostáva obľúbencom kryptoanalytika Vegeta, ktorý vo svojom poslednom príspevku X predpovedal, že vzrastie na 1,60 USD.

Technická analýza mince Popcat tento býčí výhľad podporuje. V súčasnosti viac ako osem technických ukazovateľov naznačuje nákup pre POPCAT. Vzhľadom na takéto býčie signály spolu so silným výkonom trhu niektorí odborníci vyslovili býčiu predpoveď ceny Popcat. Domnievajú sa, že cena tejto meme mince by mohla dosiahnuť 0,70 USD v priebehu tretieho štvrťroka 2024.

Angry Pepe Fork (APORK): Patrí medzi najlepšie meme mince na nákup

Angry Pepe Fork (APORK) patrí medzi najlepšie nové meme mince. Jeho prebiehajúci predpredaj bol doteraz hviezdny, keď sa podarilo vyzbierať takmer 200-tisíc dolárov. Niektorí analytici, ako napríklad MORTY, dokonca tvrdia, že Angry Pepe Fork má obrovský potenciál vďaka svojmu jedinečnému modelu Conquer To Earn a zaujímavým utilitám.

Dômyselný systém Conquer To Earn udržiava komunitu v napätí. Zatiaľ čo členovia môžu svoje tokeny aj vsádzať a zarábať kolektívne, s každou dobitou mincou zombie-mena sa zvyšuje ich APY, čo podporuje tímovú prácu a vedie k vyšším ziskom pre všetkých. Aj tí jednotlivci, ktorí preukážu svoju zdatnosť na bojisku, získajú množstvo ďalších odmien.

Obchodníci môžu dokonca vsadiť svoje žetóny Angry Pepe Fork počas jeho predpredaja ako ďalšiu možnosť zárobku. Angry Pepe Fork sa v súčasnosti nachádza v 1. fáze svojho predpredaja a stojí len 0,014 USD. Táto cena sa však bude zvyšovať, keď predpredaj naberie na obrátkach. Angry Pepe Fork má pevnú zásobu tokenov vo výške 1,9 miliardy (rovnako ako 21 miliónov Bitcoinov). Analytici trhu preto predpovedajú masívne zisky, keď sa ponuka tokenov zníži. Predpokladajú nárast na 1 USD, akonáhle niektorý z Tier-1 CEX uvedie túto meme coin v 3. štvrťroku 2024.

Mog Coin (MOG): Teraz je kótovaný na KuCoin

Mog Coin (MOG) je ďalšou meme mincou, ktorá sa nedávno dostala na titulky novín. Spoločnosť KuCoin napríklad oznámila, že Mog Coin zaradila na svoju platformu. Táto býčia správa o Mog Coin by mohla vyvolať rally pre túto kryptomenu, keďže k nej získa prístup viac ľudí.

Pokiaľ ide o pohyb hodnoty Mog Coinu, od jeho uvedenia na trh v apríli 2024 sa zvýšil o viac ako 8 600 %. A nielen to; táto meme coin sa teraz obchoduje nad svojím 21-dňovým EMA, pričom má 12 technických ukazovateľov v nákupnej zóne. Výsledkom je, že odborníci v oblasti kryptomien zostávajú pre Mog Coin býčí. Predpokladajú, že jej hodnota dosiahne 0,000002 USD pred koncom tretieho štvrťroka 2024.

Pepe (PEPE): Hlavní analytici zostávajú optimistickí

Pepe (PEPE) je ďalším veľkým hráčom v oblasti meme coinov. Podľa údajov CoinMarketCap vyskočila cena Pepe na YTD grafe o viac ako 400 %. Uznávaný analytik Elja sa o minci Pepe vyjadril tiež býčím tónom. Vo svojom príspevku X uvádza, že v júli čaká túto meme coin nová ATH, keďže grafy na to poukazujú.

Z hľadiska technickej analýzy existuje dôvod na optimizmus, pokiaľ ide o budúcnosť Pepe. V súčasnosti sa PEPE obchoduje nad 21-dňovým EMA a 50-dňovým EMA – sedem ukazovateľov sa tiež nachádza v nákupných zónach. To viedlo niektorých trhových analytikov k tomu, aby vo svojich predpovediach cien Pepe na rok 2024 predpovedali, že ceny do konca 3. štvrťroka vzrastú smerom k 0,0022 USD.

Záverečné myšlienky o najlepších meme minciach v 3. štvrťroku

Keďže 3. štvrťrok je celý o meme minciach, Brett, Popcat, Mog Coin a Pepe budú určite prudko rásť. Možno sa im však nepodarí vyrovnať sa rozzúrenej Pepe Fork. Tento nováčik má nižšiu trhovú kapitalizáciu a skutočnú užitočnosť. Preto bude prudko rásť oveľa rýchlejšie, potrebuje totiž menej nových prostriedkov, aby ovládol trh s meme coinmi. Zaregistrujte sa do jeho predpredaja prostredníctvom nižšie uvedených odkazov.

Angry Pepe Fork

Webová stránka: angrypepefork.com

Disclaimer: Tento článok je súčasť platenej propagácie. Názory a postoje uvedené v tomto článku nemožno spájať s názormi redakcie kryptomagazin.sk. Investovanie do kryptomien je vysoko rizikové. Obzvlášť investovanie do predpredaja (ICO). Zdôrazňujeme, aby ste si dôkladne preverili každý projekt a investovali iba to, o čo si môžete dovoliť prísť!

0 Dní
0 Hodin
0 Minút
0 Sekúnd
TAGY: