Consensus Conference by mohla posunúť Bitcoin na historické maximum! – tvrdí Tom Lee

Novinky Consensus Conference by mohla posunúť Bitcoin na historické maximum! - tvrdí Tom Lee.
Consensus Conference by mohla posunúť Bitcoin na historické maximum! - tvrdí Tom Lee. Zdroj: shutterstock.com/fizkes
Ťažba kryptomien Ťažba kryptomien

Bitcoin sa momentálne začína preberať k životu. Minulý týždeň sa priblížil k psychologickej hranici 10k USD. Býci však nedokázali prekonať túto hranicu a cena Bitcoinu od tej doby  klesla na takmer 9k USD. Odborníci sa však domnievajú, že toto stiahnutie je dočasné.

Medzi nimi je Tom Lee, vedúci výskumu spoločnosti Fundstrat Global Advisors. Očakáva, že Consensus Conference by mohla posunúť Bitcoin na All-Time Highs.

Mohlo by vás zaujímať: Koho predpovediam veriť ohľadom ceny Bitcoinu?

Consensus event a rekordné výšky

Od 14. mája sa v New Yorku začína Consensus Conference. Očakáva sa, že priláka okolo 7 000 nadšencov blockchainu a kryptomien.

Tom Lee poukázal na to, že tohtoročná udalosť môže signalizovať zotavenie, ktoré by malo prekonať všetky predchádzajúce udalosti, ku ktorým došlo počas a po konferencii. Lee vyhlásil:

“Už je to jedna z najväčších konferencií na svete, návštevnosť sa tento rok dramaticky zvyšuje a prichádza v čase, keď je Bitcoin / krypto za YTD. Z tohto dôvodu očakávame, že Consensus rally bude ešte väčšia ako v minulých rokoch.”

Lee potvrdil svoje predpovede na svojom tweete.  Poukazuje na nezvyčajnú náhodu, ako predchádzajúce Consensus Conference viedli k získavaniu prostriedkov v rozpätí od 10% do 70%.

Prečítajte si aj náš článok: 5 vecí, ktoré pošlú Bitcoin späť na Mesiac

Zabrzdia Bitcoin regulácie?

Tom Lee uviedol, že v súčasnosti prebiehajú dôležité rozhovory o otázkach regulácií. Snahou je rozhodnúť, či by sa niektoré kryptomeny mali považovať za cenné papiere alebo nie. Ethereum, XRP a mnohé projekty ERC-20 sú v súčasnosti podrobené dôkladnej kontrole, čo by mohlo spôsobiť všeobecný pokles záujmu o kryptoprojekty.

Lee si však celkovo udržiava pozitívny pohľad a tvrdí, že tieto rokovania by nemali mať negatívny vplyv na Bitcoin. Naopak, mohli by pomôcť Bitcoinu zvýšiť cenu, pretože investori sa budú snažiť vyhnúť ,,problematickým” menám, až kým sa situácia v SEC nevyrieši.

Tip redakcie – Ripple nie je taký ideálny, ako sa na prvý pohľad zdá

Na záver

Treba poznamenať, že Tom Lee bol v minulosti dosť presný, pokiaľ ide o predpovedanie býčích trendov Bitcoinu. Bez ohľadu na to, čo sa v blížiacej sa dobe stane, verí tomu, že Bitcoin dosiahne do konca roka 2018 na cenu 25k USD a jedného dňa prerazí hranicu 100 tisíc dolárov za jeden Bitcoin.

Naše najnovšie video. Budeme radi, ak sa prihlásite na odber videí na našom YouTube kanáli.

Nepremeškajte naše ďalšie spravodajstvo a prihláste sa na odber noviniek (návod nájdete tu). Nezabudnite nás tiež sledovať na našom Facebooku a najnovšie aj na Instagrame a Twitteri. 

Zdroje:
https://captainaltcoin.com
https://www.markettamer.com

Autor:
Redakcia Kryptomagazínu
Redakcia Kryptomagazínu

Na Kryptomagazine nájdete originálne spravodajstvo o kryptomenách tvorené odborníkmi, ktorí z tohto magazínu spravili najlepší zdroj informácií o digitálnych menách a decentralizovaných technológiách.