Bitcoin má na dosah 10 000 $ – kam až môže vystúpať?

Analýzy Bitcoin má na dosah 10 000 $ - kam až môže vystúpať?
Bitcoin má na dosah 10 000 $ - kam až môže vystúpať? Zdroj: shutterstock.com/VectorImagePlus
Ťažba kryptomien Ťažba kryptomien

V čase písania tohto článku Bitcoin doslova prešľapuje pred okrúhlou cenovou hladinou 10 000 $. Túto hodnotu sme v minulosti dobyli hneď niekoľkokrát a zdá sa, že čoskoro príde ďalší prelom. Pre Bitcoin je to kľúčová hladina, ktorá mu dovolí otestovať neckline formácie double bottom na dlhodobom grafe.

Ak by sa formácia double bottom potvrdila, bude to znamenať ďalší rast. Ide totiž o formáciu, ktorá zvykne obracať trend a všetci budú súhlasiť ak napíšeme, že:

Downtrendu už máme plné zuby!

Chcete viac takýchto článkov? Sledujte náš YouTube.

Ako vysoko až pôjdeme?

Ďalší vývoj by mal pokračovať pozitívne. Podľa odborníkov z celého sveta by sme sa mohli pozrieť na 11 300 – 11 800 $. Potom by mal nasledovať menší pád a v ideálnom prípade ďalšie otestovanie hladiny 10 000 $. Tentokrát však zhora.

Ak prežijeme tento test a Bitcoin sa udrží nad, stane sa z tejto dôležitej ceny silný support. Ľudia na burzách často umiestňujú svoje objednávky na okrúhle ceny. Ľahšie sa pamätajú a vyťukávajú na klávesnici. Práve preto je táto hladina tak dôležitá.

Môže vás zaujímať: Ako kúpiť kryptomeny s 0% poplatkom?

Ak Bitcoin skutočne ustojí prechod do päťciferných číslic, potvrdí sa koniec downtrendu a bude to dobrý signál na ďalšie nákupy.

Celú Technickú Analýzu nájdete tu:

05.05.18 Technická analýza BTC/USD – Průraz rezistence korekce, od IX..

Nepremeškajte naše ďalšie spravodajstvo a prihláste sa na odber noviniek (návod nájdete tu). Nezabudnite nás tiež sledovať na našom Facebooku, a najnovšie aj na Instagrame Twitteri.