Kryptomeny s najväčším potenciálom v roku 2023

PR články Calvaria
Calvaria. Zdroj: calvaria.io
BITmarkets BITmarkets

PR správa spoločnosti Finixio

Je naozaj ťažké posúdiť, do ktorých kryptomien je výhodné investovať z hľadiska cenového potenciálu. Investície do kryptomien predstavujú pre investorov mnoho výziev, najmä ak sa k investícii snažia pristupovať z hľadiska pomeru rizika a výnosu (R:R). My vám v tom radi pomôžeme v rámci recenzie na kryptomeny s najväčším potenciálom v roku 2023.

Disclaimer: Tento článok je súčasť platenej propagácie. Názory a postoje uvedené v tomto článku nemožno spájať s názormi redakcie kryptomagazin.sk. Ak sa rozhodnete investovať peniaze do akéhokoľvek projektu, je to vaše rozhodnutie, za ktoré beriete sami riziko. Zdôrazňujeme, aby ste si dôkladne robili sami rozbor každého projektu a investovali iba to, či si môžete dovoliť!

Recenzie na kryptomeny s najväčším potenciálom v roku 2023

Zoznam kryptomien s vysokým potenciálom v budúcom roku nájdete nižšie:

  • Dash 2 Trade (D2T) – úplne nová kryptomena s najväčším potenciálom.
  • Calvaria – najlepší kryptomenový predpredaj v oblasti hier typu P2E.
  • IMPT – Kryptomena s potenciálom, ktorá disponuje inovatívnym uhlíkovým kompenzačným programom
  • .Tamadoge (TAMA) – Čerstvo zalistovaná kryptomena s potenciálom na burze OKX.
  • Battle Infinity (IBAT) – Play to earn kryptomena s potenciálom.

Bližší pohľad na kryptomeny

Medzi naše najlepšie tipy patria nové kryptomenové projekty s vysokým potenciálom, ktoré sa teraz nachádzajú v predpredaji alebo boli čerstvo spustené, pretože investície v nízkej cenovej hladine sú pre vaše portfólio obvykle najsľubnejšie – nakupujte nízko, predávajte vysoko, ako hovorí známa stratégia.

1. Dash 2 Trade (D2T) – Úplne nová kryptomena s najväčším potenciálom

Kryptomenou s najväčším potenciálom v roku 2023 je určite projekt Dash 2 Trade. D2T je platforma pre kryptomenové obchodné signály a analýzy, ktorá je poháňaná natívnym tokenom D2T. Ide o token na báze ERC-20, ktorý môžu používatelia Dash 2 Trade využiť na to, aby využili všetky dostupné obchodné nástroje a funkcie, ktoré im umožnia robiť dobré a informované obchodné rozhodnutia.

Dash 2 Trade predaj

Dash 2 Trade predaj. Zdroj: dash2trade.com

Po zahájení predpredaja 19. októbra 2023 vybral projekt D2T za necelý týždeň takmer 2 milióny dolárov. Aktuálne v čase písania tohto článku sa projekt nachádza už v tretej fáze svojho predpredaja a počet tokenov, ktoré za svoju investíciu obdržíte, sa neustále zmenšuje. Pokiaľ ste si teda urobili dostatočný prieskum a tento projekt sa vám páči, odporúčame naďalej neváhať s investíciou.

2. Calvaria – Najlepší kryptomenový predpredaj v oblasti hier typu P2E

Projekt Calvaria je nová kartová hra, ktorá ponúka úplne nový herný zážitok v podobe zbierania a vylepšovania kariet a ich používania v napínavých bitkách proti PvP protivníkom. Vývojári si dali za cieľ prepojiť herný svet s decentralizovaným a kryptomenovým. Najväčšou výhodou hry je bezpochyby to, že herné predmety sú vo vlastníctve hráčov a môžu ich používať ľubovoľne.

Calvaria

Calvaria. Zdroj: calvaria.io

Calvaria je v súčasnej dobe už v tretej fáze predpredaja tokenov RIA, pričom cena tokenov s každou ďalšou fázou rastie. Vývojári si kladú za cieľ preraziť s hrou až na globálnu úroveň medzi svetovo uznávané turnaje a e-šport tímy. Pre viac informácií navštívte ich oficiálne webové stránky či sociálne siete, kde sa dozviete všetky novinky projektu a neunikne vám žiadna giveaway či dôležitá udalosť!

3. IMPT – Kryptomena s potenciálom, ktorá disponuje inovatívnym uhlíkovým kompenzačným programom

IMPT už dokázal, že je kryptomenou s najväčším potenciálom pre rok 2023, pretože počas prvých dní svojho predpredaja projekt vybral od investorov viac ako 1 milión USD. Dôvodom, prečo sa investori do tejto hry hrnú, je fakt, že ponúka odmeny a zároveň chce zlepšiť situáciu v oblasti životného prostredia.

IMPT token

IMPT token. Zdroj: impt.io

Investíciou do tokenu IMPT prispievajú investori populárnym značkám, ktoré prispievajú na ekologické účely. Investori tiež dostanú tokeny IMPT pri každom nákupe u partnerov projektu IMPT.

Svoje tokeny IMPT môžu investori tiež premeniť na uhlíkové kredity, v origináli ‚carbon credits’, ktoré je možné vymeniť za NFT či spáliť. Investori, ktorí svoje uhlíkové kredity spália, sú odmenení ďalšími bodmi, pretože tým kompenzujú svoju uhlíkovú stopu. Vo whitepaperi IMPT tiež nájdete, že investori si môžu svoje NFT ponechať ako cenné aktíva, s ktorými je možné obchodovať.

Pokiaľ vás projekt IMPT oslovil a zaujíma vás viac informácií, určite ich sledujte na ich webových stránkach a pripojte sa k ich kanálu na Telegrame.

4. Tamadoge (TAMA) – Čerstvo zalistovaná kryptomena s potenciálom na burze OKX

Tamadoge, projekt, ktorý si získal označenie „P2E Dogecoin”, je meme coin s pridanou využiteľnosťou ako herná mena a token, ktorý prináša odmeny svojim hráčom pre nadchádzajúcu kryptomenovú hru založenú na báze NFT.

Tamadoge

Tamadoge. Zdroj: tamadoge.io

Táto kryptomena s potenciálom rastu si kladie za cieľ vyťažiť z tohto označenia čo najviac a zároveň ponúknuť využiteľnosť, ktorá zabráni efektu „pump and dump”, keď napr. Shiba Inu za rok vzrástla o 52 miliónov percent a potom stratila približne 90 % svojej hodnoty.

Potom, čo TAMA získala 19 miliónov dolárov počas predpredaja, bola zalistovaná na burze OKX – populárnej kryptomenovej platforme. Investori môžu do tohto meme tokenu investovať prostredníctvom centralizovanej a decentralizovanej burzy OKX – investícia je tak dostupná všetkým bez ohľadu na geografické bariéry. Po spustení tokenu na burze OKX za 0,03 USD dosiahla TAMA historické maximum (ATH) takmer 0,20 USD – čo investorom zaistilo viac ako päťnásobný nárast ceny.

5. Battle Infinity (IBAT) – Play to earn kryptomena s potenciálom

Pokiaľ sa rozprávame o kryptomene s najväčším potenciálom 2023, tak na zozname musí byť celkom iste aj Battle Infinity. Projekt Battle Infinity teraz ukončil svoj predpredaj, a to v rekordnom čase. Limit sa podarilo dosiahnuť už po rekordných 24 dňoch.

Battle Infinity

Battle Infinity. Zdroj: battleinfinity.io

Battle Infinity je pripravovaný ekosystém založený na metaverze, ktorý je plný presvedčivých prvkov typu P2E, a ktorý bol zároveň overený spoločnosťou CoinSniper. V rámci tohto metaverzového sveta si používatelia môžu vytvoriť vlastné avatary a zapojiť sa do hier Battle Infinity, aby získali nemalé odmeny.

Battle Infinity sa chystá na IDO (ICO na DEXe) na burze PancakeSwap – umožní prvým investorom kúpiť si ich natívny token IBAT, ktorý bude vstupenkou na získanie úžitkového tokenu v jeho nadchádzajúcej hre. IBAT je token BEP-20, ktorý ide na blockchain Binance Smart Chain s fixnou ponukou 10 miliárd.

Spustenie projektu na burze PancakeSwap už prebehlo, ale investori môžu stále využiť nákup na danej burze za priaznivú cenu. IBAT je potenciálne ďalším sľubným altcoinom, ktorý je potrebné v 4. štvrťroku 2023 sledovať.

Ako vyhľadávame kryptomeny s najväčším potenciálom 2023?

Nižšie sme popísali niektoré z faktorov a kritérií, ktoré zvažujeme pri zostavovaní rebríčka kryptomien s najväčším potenciálom:

Meranie volatility cien kryptomien

Pokiaľ ide o kryptomeny, volatilita cien môže odradiť investorov navyknutých na relatívne pokojné prostredie akciových trhov, hoci volatilita môže tento rok vzrásť pre infláciu a rastúce riziká spojené s prešľapmi centrálnych bánk.

Ak sa však investor na vec pozerá z dlhodobejšieho hľadiska, napr. tri roky, potom pomer rizika a výnosu nie je taký desivý, ako sa na prvý pohľad zdá, alebo ako by sa mohlo zdať z mediálnych správ.

V dlhšom časovom meradle vyniká rad špičkových kryptomien a niektoré z týchto potenciálne najperspektívnejších kryptomien sme uviedli vyššie.

Použitie Sharpe Ratio na analýzu kryptomenových aktív

Na meranie toho, aký výnos bol v minulosti dosiahnutý pri danom množstve rizika, použijeme finančný ukazovateľ zvaný Sharpe Ratio. Je zrejmé, že Sharpe Ratio, rovnako ako všetky ostatné finančné metriky, nemôže predvídať budúcnosť, ale poskytuje užitočný nástroj na porovnanie rôznych mincí, kryptomien a celkovo iných tried aktív.

Pokiaľ ide o budúce výnosy, zaobchádzajme s kryptomenami ako s inými technologickými startupmi

Keď sa darí indexu NASDAQ, darí sa aj kryptomenovému komplexu – v posledných niekoľkých mesiacoch vykazujú oba tieto indexy veľmi vysokú pozitívnu koreláciu, čo znamená, že sa ich ceny pohybujú rovnakým smerom.

Ak by sme teda mali kryptomenové projekty analyzovať spôsobom nie celkom odlišným tomu, ako pristupujeme k technologickým akciám, potom je kľúčová ich technológia a vyhliadky na zabezpečenie budúceho trhového podielu na ich adresovaných trhoch.

Čo je to teda Sharpe Ratio?

Sharpe Ratio predpokladá, že najlepšie aktíva sú tie, ktoré kombinujú nižšie riziko s vysokými výnosmi. Za dobrú hodnotu Sharp Ratio sa považuje 1,00 a viac, pričom hodnota 2,0 a viac je považovaná za veľmi dobrú.

Viac o Sharp Ratio nájdete na našich webových stránkach. Analýzy Bitcoinu voči Sharp Ratio tento trend znázorňujú najlepšie.

Záver pre kryptomeny s najväčším potenciálom 2023

Pri investovaní do kryptomien je bežnou mantrou udržiavať diverzifikované portfólio, aby sa zmiernilo riziko – v našom prehľade, kryptomeny s najväčším potenciálom 2023 sme zahrnuli ako nové kryptomeny v predpredaji, tak kryptomeny, ktoré sú čerstvo po spustení a môžete si ich tak zakúpiť decentralizovaným spôsobom.

Ešte raz musíme spomenúť kryptomenu, ktorá sa nachádza stále v predpredaji a podľa nášho tímu môže byť považovaná za potenciálnu skvelú investíciu – Dash 2 Trade (D2T). Po iba piatich dňoch od zahájenia predpredaja sa tokenu D2T podarilo vybrať takmer 2 milióny dolárov. Vzhľadom na to, že projekt chce v priebehu 9 kôl získať viac ako 40 miliónov dolárov, mali by sa investori zapojiť do predpredaja včas, kým cena v konečnej fáze predpredaja vzrastie o 32 %.

Ďalším skvelým výberom s najväčším potenciálom je kryptomenový projekt Calvaria. Tento projekt sa stále nachádza v predpredaji, rovnako ako token D2T a jeho potenciálne výnosy sa môžu pohybovať ešte vyššie.

Nezabudnite si pred každou investíciou urobiť dostatočný prieskum a vziať do úvahy riziko, ktoré ste ochotní akceptovať.

Disclaimer: Tento článok je súčasť platenej propagácie. Názory a postoje uvedené v tomto článku nemožno spájať s názormi redakcie kryptomagazin.sk. Ak sa rozhodnete investovať peniaze do akéhokoľvek projektu, je to vaše rozhodnutie, za ktoré beriete sami riziko. Zdôrazňujeme, aby ste si dôkladne robili sami rozbor každého projektu a investovali iba to, či si môžete dovoliť!

0 Dní
0 Hodin
0 Minút
0 Sekúnd