Táto kryptomena priniesla investorom zisk 3100 % za necelých osem mesiacov! Oplatí sa ju sledovať, alebo ide o podvod?

Novinky Táto kryptomena robí obrovské zisky
Táto kryptomena robí obrovské zisky. Zdroj: Shutterstock.com/DIGITAL ART WORLD
Ťažba kryptomien Ťažba kryptomien

Kryptomenový denník Beincrypto informoval, že kryptomena BlockAura údajne priniesla istému obchodníkovi zisk viac ako 3 100 % za necelých osem mesiacov. Zo strany kryptomenovej komunity sa však ozývajú názory, že ide o podvodnú Ponziho schému, ktorá využíva multilevel marketingový token.

Na oficiálnej webovej stránke sa uvádza, že ide o revolučnú blockchainovú platformu, ktorá vytvára inteligentné kontrakty pre kryptomeny, ktorých úlohou je uchovávanie hodnôt. Projekt má údajne disponovať vysokou výkonnosťou, ktorá umožní vytváranie 450 až 500 000 transakcii za sekundu.

Kryptomena TBAC

Natívny token blockchainu BlockAura sa nazýva TBAC. Aktuálne ho viete obchodovať len na decentralizovaných burzách. V čase písania tohto článku sa jeho cena pohybovala na úrovni 3 dolárov.

Na projekt BlockAura prednedávnom reagovala aj agentúra Bloomberg. V článku publikovala rozhovor s 51-ročným Indom Sanjayom Kamblem, ktorý tokenu TBAC predpovedá do troch rokov cenu 10 000 dolárov.

Vývoj tokenu TBAC

Vývoj tokenu TBAC. Zdroj: CoinMarketCap

Nepotrebujem žiadnu prácu. BlockAura je ako ďalší Bitcoin,” presvedčivo tvrdí Kamblem.

Zakladateľ projektu Firoz Multani sa vyjadril aj k odmene, ktorú môžu používatelia získať za staking tejto kryptomeny. Údajne produkuje výnos až 25 % mesačne.

Zisk môže kolísať v závislosti od ceny tokenu, ale v tomto prípade nehrozí žiadna likvidácia alebo strata kapitálu, pretože výnosy zo stakingu v rámci komunity pomáhajú zarobiť istinu späť do piatich mesiacov. Tí ľudia, ktorí veria v tento projekt, s nami zostanú,” povedal Multani.

Prečítaj si tiež: Táto známa kryptomena má vysoký potenciál rastu

Ide o podvod?

Rok 2022 ukázal pravú tvár kryptomien, ktoré generovali obrovské zisky. Pri prvej korekcii sa tieto projekty vytratili z trhu a je nutné dodať, že išlo o niekoľko miliardové projekty.

BlockAura však tvrdí, že ponúka odmenu zo stakingu až 25 %, čo vyvolalo veľké množstvo diskusií. Problémom však je, že investori tieto odmeny dostávajú vo forme nelikvidného natívneho tokenu TBAC. Denné limity pre výber predstavujú 250 dolárov. Niektorí ľudia už nahlásili, že si nemôžu svoje prostriedky vybrať. Ide o prvé potecniálne náznaky pochybného projektu, a preto rozhodne odporúčame opatrnosť.

Nakupuj a obchoduj kryptomeny na Binance, najlepšej a najlacnejšej burze na svete. V spolupráci sme pre teba pripravili špeciálne zľavy a bonus až do 50 USD! Vytvor si účet cez >>>náš odkaz<<< a získaj doživotnú zľavu 5 % na obchodné poplatky. Návod, ako jednoducho a lacno kúpiť a obchodovať kryptomeny, nájdeš v tomto článku.