The Sandbox sa teší obrovskému záujmu – dôkazom sú mnohomiliónové predaje digitálnych aktív

Novinky The Sandbox sa teší veľkej popularite
The Sandbox. Zdroj: Shutterstock, karnoff
Ťažba kryptomien Ťažba kryptomien

Sektor metaverzum, ktorý ponúka obrovské príležitosti, sa čoraz viac dostáva do povedomia ľudí. Za posledné obdobie sa extrémne zvýšil záujem o rôzne lukratívne pozemky v niektorých najpopulárnejších metaverzových projektoch, ako je The Sandbox či Decentraland.

Sandbox láka investorov

Digitálne svety prežívajú veľký boom, o čom svedčia aj niektoré najnovšie predaje digitálnych aktív. V Decentralande sa napríklad predala nehnuteľnosť za neuveriteľných 2,4 milióna dolárov. Nezaostáva ani The Sandbox. Pozemok sa tam predal za 4,3 miliónov USD. Najnovším počinom je však luxusná jachta, ktorá sa predala za 650 000 USD.

Prečítaj si tiež: Binance pripravila veľkú zľavu pre traderov – obchodovanie do konca februára skoro zadarmo!

Chceš rýchlo nakúpiť/predať kryptomeny a neplatiť obrovské sumy za túto službu? V tom prípade si nájdi overenú zmenáreň, ktorá ťa neokradne na skrytých poplatkoch. My jednoznačne odporúčame burzu Binance, kde nájdeš široký výber kryptomien. Vytvor si účet cez >>>tento odkaz<<< a získaš doživotnú zľavu na obchodné poplatky.

Táto trojposchodová luxusná jachta, ktorá disponuje pristávacou plochou pre vrtuľníky, tanečným parketom, pultom pre DJ a rôznymi ďalšími luxusnými prvkami, bola navrhnutá ako súčasť luxusnej kolekcie NFT pre spoločnosť The Sandbox. Súčasťou tejto kolekcie bolo aj 100 súkromných ostrovov, ktoré sa vypredali za menej ako 24 hodín.

Za predajom luxusnej jachty stojí spoločnosť Republic Realm, ktorá sa zaoberá investovaním a vývojom virtuálnych nehnuteľností a iných digitálnych aktív. Taktiež sa môžu pochváliť doteraz najdrahšou transakciou v rámci metaverza. Kúpili pozemok od spoločnosti Atari za neuveriteľných 4,3 miliónov USD.

The Sandbox patrí bezpochyby k najžiadanejším projektom súčasnosti. Používatelia majú možnosť budovať, vlastniť a predávať svoje virtuálne aktíva.